IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 00:38

Oli hurjaa huomata että sain pakottaa itseni juomaan tänään kahvikupillisen loppuun..olisin halunnu vaan teetä.:D Tätä se Tupa ja Tuvan teehetket teettää.. Huomenna pääsen taas lempiteeni ääreen.<3 Ja maalailemaan massasta tehtyjä taideteoksia.:)

Käykö joku teistä oikeasti Pizza Hutissa syömässä niitä pitsoja? En meinannu uskoa silmiäni kun avasin sen pitsapaketin ja se n. 9 euron pitsa oli jopa pienempi kuin Saarioisten roiskeläpät!! Pohja oli paksu ja täytettä oli, mutta SILTI! Makunautinto todellakin upea, mutta mieluummin ostaisin jostain normi pizzeria-kebab-paikasta kuudella eurolla pitsan jolla saan itseni ähkytäyteen, vaikka maku ei yhtä ylevä olekkaa.. Onneks ei tarvinnu ite maksaa tuota pitsaa, muuten ois hieman ottanu päähän..:P

Mun tätien passaamis- ja syöttämisvietistä kertoo paljon se kun menin ekalle tädille ja tämä paistoi makaronilaatikkoa paistinpannulla ja sitten laittoi sitä mun lautaselle.. Sanoin ettei mun ole edes yhtää nälkä, mutta näin se meni (K=minä ja T=täti):
*lautanen puolillaan* K: Riittää jo, kiitos
T: Ai etkö sä ota enempää? *lappaa koko ajan lisää lautaselle*
K: En ku mulla ei oo nälkä..
T: No okei, ota sitte lisää
K: *katselee kukkuraista lautasellista* Joo-o...

Haluun perjantai-iltapäivän jo!! Seinäjoki kutsuu, sinne juna vie..:)
Kyl tän loppuviikon jotenki puskee läpi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.