IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ylläolevaan lause sopii itseasiassa koko viikonloppuun, vaikka se onkin napattu Lasse Heikkilän uutuusmusikaalista "Kaikki tiet vievät Roomaan", jonka kävin katsomassa lauantaina.

Viikonloppuna oli siis Lähetysjuhlat Tampereella. Suomen Lähetysseura täyttää tänä vuonna 150vuotta, ja juhlat olivat siksi tavallista ohjelmallisemmat. Afrikkalalaisia vieraita ja afrikkalaista musiikkia oli paljon. Ihastuin uudelleen Jakaranda-yhtyeeseen, jota vuosia sitten kuuntelin paljonkin (niitä pari kasettia mitä silloin meillä oli).:)
Juhlat oli levitetty keskustan tuntumaan, pääpaikka oli keskustori, jonne oli rakennettu myös Lähetyskylä, mutta ohjelmaa oli lisäksi mm. Ratinan stadionilla, Tampere-talossa ja Tuomiokirkossa.

Lähetysjuhla-innostukseni ja -aktiivisuuteni alkoi puhelinsoitosta, jolla sain viikonlopun ajaksi yövieraan. Kiitos siis Hannalle!:)

Juhlilla ei bongannut juurikaan tuttuja, mutta se oli ehkä ihan hyvä, sillä nyt pystyi keskittymään ohjelmaan täyspainoisemmin, eikä juttu mennyt ihan vaan hengaamiseksi (vaikka sitäkin tuli harrastettua Terhin kenkienmetsästyksen tiimoilta:) ).

Mutta siis, ihana viikonloppu takana. Parin viikon päästä sitten konffa, siitä parin viikon päästä kesäjuhlat.. Kesä menee siis suurtapahtumasta toiseen.:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.