IRC-Galleria

viivv-

viivv-

- gorgo kanarialintu <3

I'm gonna getcha goodMaanantai 31.12.2007 20:36

Mese taas vammaa. Ostin suomesta tyylikkään muumi-laukun, joka ois ehkä pitänyt ostaa pari kuukautta sitten. Älä oo surullinen. koska jos sä oot, mulle tulee ihan paska uusvuos. Anna koeta kestää niitten pienten kanssa. just nyt haluisin näyttää sulle cold feetit.

laitoin sinitarralla luokkakuvan seinälle ja piirsin kaikkien naamaan jotain. Beware täältä tulee 3fia, aika paska mestariluokka. Mua vähän pelottaa mennä tallille huomenna, miks mä en osaa tehdä mitään oikein? ja miks sen yhden täytyy olla niin söpö kun se ridaa, mulla menee twistin koulutus ihan överiksi sen takia.

Kiitos tiiu, kun heitit kokikset mun päälle. Kerran olit kaunis, ja se ei todellakaan ollut silloin. Sori dude. Ei joogattu, mutta vedettiin maraton loppuun ja nukuit aika pitkään. I'm gonna miss juu (ja milla sua kans).

Mulla on ikävä sua ja toivon, että joku päivä osattaisiin pystyttää hyttysverkkonen halti oikein ja tehdä nuotio alle 40 minuutissa. Pitää mennä willen takapihalle treenaamaan. Mä pidän kiinni susta kovaa. love juu, mutta senhän sä jo tiesitkin.

There's no need to be alone when you find that someone

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.