IRC-Galleria

Moar BBPerjantai 03.10.2008 00:21

Tsiisus fuck. Taas halkes pää tohon paskaohjelmaan ::D Kyllä ihmiset on sitten pohjattoman typeriä.

Kaks uutista Iltalehden (A.K.A. Paskalehden) sivuilta bongattuna:

http://www.iltalehti.fi/bigbrother/200810028364429_bb.shtml

http://www.iltalehti.fi/bigbrother/200809308349606_bl.shtml

=========================================================

En tiedä, kumpi lie noista säälittävämpää - se, ettei BB-kisaaja omista sen vertaa järkeä (oh, the irony..) tajutakseen, että BB:ssä voi mennä maine (ja toivon hartaasti, että myös menee), vai se, että joku toinen saa elantonsa (oletettavasti ainakin osittain) BB:n seuraamisesta ja siitä blogaamisesta.

=============


Ensimmäisestä uutisesta ensiksi. Aiemmassa BB:tä koskeneessa blogissani mainitsin, ettei siinä ole mitään tosi-tv:seen liittyvääkään, näemmä myös eräs kilpailija on tajunnut tämän:

"Kuoppalan mielestä tv-ohjelman ohjaaja ja tuotantoyhtiö suosivat tai hylkivät määrättyjä asukkaita ja siten vaikuttavat katsojien äänestyskäyttäytymiseen ja talosta putoajiin."

- Tuotantotiimi manipuloi katsojia äänestämään jotain tiettyä henkilöä? Siinä teille tosi-tv:tä.


"Nyt pitäisi saada työelämään uskottavuutta, mikä kärsi tässä kokemuksessa ja leimauduin täysin, Kuoppala pohtii."

- Aivan yks vitun hailea minulle, siinähän kärsii nahoissaan. Ei kai kukaan pakottanut osallistumaan tähän 'Suomen suurin pässi vm. -08' -kisaan?

Muutenkin ylipäänsä kaikki puhe BB:n tuomasta negatiivisesta julkisuudesta on täysin turhaa ja naiivia. Oliko se nyt oikeasti niin saatanan iso yllätys, että siellä menee maine? BB:stä aiheutunutta maineenmenetystä voisi hyvin verrata pään seinään lyömisestä aiheutuneeseen päänsärkyyn. Jos ei raukkaparka tuon vertaa tajua, niin olkoot tajuamatta.

===========


Aika siirtyä toiseen uutiseen. Blogisivulla huomioni kiinnittyi kuvassa olevaan ulosanniltaan salskeaaseen blogaajaurokseen. Itse asiassa tuo erittäin maskuliinisen ulkokuoren omaava porkkanapää muistuttaa jossain määrin, jopa erehdyttävällä tarkkuudella, Kummeli Alivuokralainen -leffan Robbania..

Anyway, se siitä ja keskitytään asiaan:

"Mutta nyt, kun kello on kaksi yöllä, ja kun kaikki muut nukkuvat festaribussissa, niin Andreas istuu ratin takana, höpisee ja lauleskelee itsekseen mieleensä muistuvia kappaleita."

- Saanen huomauttaa herra blogaajaa yhdestä pienen pienestä asiasta. Selvästikin blogaaja pitää säälittävänä/naurettavana/ärsyttävänä sitä, että joku viihdyttää itseään yöaikaan lauleskelemalla itsekseen. Jos edellämainittu voidaan lukea säälittäväksi, niin entä sitten tv:n/tietokoneen edessä istuminen kahdelta yöllä seuraten BB:tä? Sekö ei sitten ole säälittävää?

Niinpä niin.. En väitä, että oma toimintani olisi yhtään sen perustellumpaa kuin kyseisen BB-blogaajankaan. Toisaalta, väitän omien kirjoitusteni omaavan edes jonkinlaista tasoa kirjoitusten aiheiden - ja jopa niiden asiasisältöjen - suhteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.