IRC-Galleria

xnode

xnode

friday of the end of the times
Yritin katsoa leffaa (Fur) mutta olin liian levoton keskittyäkseni siihen. Se tosin vaikutti leffalta jonka voisi katsoa myöhemminkin, vaikutti hieman tajunnanlento kamalta. Väsyneenä vain ei pysynyt karvaisenmiehen luota lapsuuden maisemiin hyppäilevän kuvan perässä.

Seuraavaksi kävin läpi AltParty valokuvat (ja tosiaan tuupin tänne ne)... mitään erityisen ihmeellistä kuvista ei löytynyt mutta näkevätpä ihmiset miltä näyttivät bileissä. Mistään erityisen friikisti / makeasti pukeutuneista ihmisistä en ottanut kuvia (veikkaan että syynä oli jatkuva hälinä kyseisten ihmisten ympärillä) mutta toisaalta sen ei pitäisi haitata ketään koska heistä on varmasti n. miljoona kuvaa kyseisestä tapahtumasta. Makeita asuja anyway.

Niin joo... olen taas +1 askel lähempänä sitä että Steve Jobs omistaa sieluni ja tekee minusta omppulogoisen kyborgin. Tällä kertaa askeleen aiheuttaa iPhone... mikä vaikuttaa edelleenkin hyvältä. MMS-puute on tietty hieman korkpeava (no toisaalta ehkä nyt ei tule niin montaa baari blogausta). Toinen heikohko asia on puhelimen kameran onneton laatu pimeässä.

Muuten esim. bloglinesin yms. lukeminen puhelimella on huomattavasti entistä nautittavampaa eli ehkä Spora-matkat ovat nyt entistä nautittavampia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.