IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2007 04:46

SUUNNITELMA

SUUNNITTELIJAT: Jossu & Hilla
TOTEUTTAJAT: Jossu & Hilla + muutama valokuvaaja
TOTEUTUSAJANKOHTA: 30.12.2007
TOTEUTUSPAIKKA: Klubi, Tampere, Finland
MISSION NIMI: Jesarisuut

IDEA TIIVISTETTYNÄ: 30.12.2007 järjestetään Tampereen Klubilla talvipotpuri, jossa esiintyy mm. etenkin nuorten keskuudessa suosiota nauttiva bändi Uniklubi. Ennen keikkaa ja keikan jälkeen on fanien usein mahdollista päästä bändin jäsenten kanssa yhteiskuviin, tai kerätä heiltä nimikirjoituksia. Minä, jossu, ja ystäväni Hilla aiomme piirtää itesellemme uudet ja mitä hienommat suut mustaan ilmastointiteippii, joka "jeesusteippinä" ja "jesarinakin" tunnetaan. Kun olemme päästäneet sisäiset taiteilijamme luomaan jotakin hienoa ilmastointiteipille, kiinnitämme teipin suumme eteen ja menemme yhteiskuvaan yhden bändin jäsenen kanssa kerrallaan. Jokaisen bändin jäsenen kanssa otettavalle kuvalle on varattu erilainen ilme ja ilmeet ovat seuraavat:

Jussi - pusuhuulet
Janne - pepsodenthymy
Antti - nuolentakieli (suun toisella laidalla)
Pasi - toisella poskella oleva hymy
Teemu - Kuolausilme

Jos mission suorittaminen jää kesken tai ei onnistu kyseisenä ajankohtana, jatkamme sitä aina, kun olemme samaan aikaan samassa paikassa järjestettävällä keikalla, niin kauan että missio on kokonaan saatu suoritetuksi.

VAROITUKSET: Missiomme on yksin meidän suunnittelemamme ja toteutamme sen valitulla kokoonpanolla. Emme saa tästä rahaa tai muuta maallista mammonaa. Tahdomme vain hauskoja muistoja ystävien kesken jaettaviksi ja miksei bändin jäsentenkin. Emme myöskään tahdo, että kukaan varastaa missiotamme, joten muistakaa tekijänoikeuslaki, kiitos.

HAEMME: Jos tunnet meistä jomman kumman, tai uskot olevasi meidän molempien ystävä, tai kaveri ja omistat kestävän pokan sekä vakaat valokuvausta osaavat kädet, voit kysyä pääsisitkö mukaan missioomme. Vapaana on kysynnän määrästä riippuen muutama valokuvaajan paikka. Ehdoton ehto on kuitenkin se, että olet tulossa Klubille 30.12.2007 juhlimaan kanssamme uuttavuotta ja osaat ottaa valokuvia.


TERVEISIN: Jossu & Hilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.