IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

Testejääää...Maanantai 28.04.2008 21:24

Olet rock!

Räväkkä asenteesi on se, joka sinussa yleensä ensimmäisenä huomataan. Sinä et paljon elämää pelkää, haluat kokea ja nähdä kaiken sen - ja pitää samalla vähän hauskaa! Olet ehdottoman aito ja ehkä vähän alkukantainenkin tyyppi. Arvostat myös muissa samoja piirteitä, hienostelu ja teeskentely joutavat mielestäsi romukoppaan!

Särmikkäät rock-tyypit viihtyvät ehdottomasti parhaiten toisten rokkareiden kanssa, hämyisistä baareista saattaa seuraan joskus lyöttäytyä jazzareitakin. Kesyyntyessään rokkarit saattavat kuitenkin löytää onnensa yllättäen klassisen musiikin edustajien parista. Uskomatonta, mutta totta!

........................................................................................................................................................

Olet sielunkumppani!

Oi, sinä olet juuri sellainen ystävä, jollainen jokaisella pitäisi olla - siis sellainen, jonka seurassa olo on aina kotoinen ja lämmin!

Ystävyytesi on saavuttanut miltei telepatian tason: tiedät ystäviesi aivoitukset jo miltei ennen kuin he ehtivät niitä ajattelemaankaan. Ystäviesi ajatusmaailmat kulkevat kanssasi yhteistä rataa - olette sitä porukkaa, joka nauraa keskinäisille sisäpiirivitseille, joita muut eivät ollenkaan ymmärrä. Jotkut jäävätkin seurassanne auttamatta ulkopuolisiksi, sillä et välttämättä tutustu ihmisiin helposti tai ainakaan nopeasti, sillä et pidä pinnallisesta tutustumisesta.

Sinulle ystävyys on jotain sellaista mitä pitää vaalia ja olet myös valmis urhaamaan sille aikaa. Ja niin ovat onneksi ihanat ystäväsikin!

........................................................................................................................................................

Olet rento räpeltäjä!

Sinua ei sitten hetkauta mikään? Olet juuri sitä tyyppiä, joka ajaa perfektionistin hulluksi! Asiat menevät, miten menevät, ja niin menet sinäkin. Et stressaa turhista, ja tärkeätkin asiat osaat ottaa rennosti. Joskus muista saattaa tuntua, ettet välitä mistään, mutta eihän asia niin ole - et vain jaksa vaivata päätäsi stressaamalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.