IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 00:17

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. Vihaan sua! En tajua, miten kukaan voi heittää perheensä noin vaan ja ilmottaa vaan lähtevänsä.
Miten voit olettaa, että joku joskus vielä luottaa suhun, kun ensin petät ja huijaat kaikkia sun ympärillä puol vuotta välittämättä kenestäkään. Luuletko oikeesti, että tarvin sulta enää mitään?! En voi ikinä antaa sulle anteeks sun tekoja ja sanoja, joilla tuhosit mun perheen, sekä itsetuntemuksen! En tiiä sun takia vieläkään, kuka tai millanen oon.

2. Äww..en varmaan eläis enää ilman sua. Et varmaan osaa edes kuvitella, kuinka tärkee susta on tullu mulle viimisen vuoden aikana, vaikkei ees tunnettu moneen vuoteen aikasemmin. Mä toivon, että tää meiän ystävyys kestää aina. Oot mun ainut sukulainen, josta välitän oikeesti tosi paljon.

3. En eläis ilman suakaan enää, enkä tiiä, miten voisin kiittää siitä kun autoit mua viime keväänä. Musta vaan tuntuu, että susta on tullu etäsempi mulle, kun mitä sä olit sillon..

4. Mä en oikeesti luota suhun yhtään, koska juoruut aina mun asioista ja sitte koko suku tietää kaiken. Esitän vaan, että kaikki on niinkun sillon kun olin pieni ja naiivi ja uskoin kaiken, mitä sä sanoit.

5. Oon viettäny sun kanssa ehkä mun elämän hauskimpia hetkiä, enkä haluis unohtaa hetkeäkää, jonka oon ollu sun seurassa. Vaikka nähäänki harvoin, niin oot mulle silti tosi tärkee.

6. Ystäväiseni, mä haluisin auttaa sua, mutten aina tiiä miten. Välillä sä oot tosi ilonen, mutta joskus sä oot pelottavan maassa. Susta on tullu mulle tärkee, vaikka nähään vaan muutaman kerran vuodessa kasvotusten.

7. Onko ihan pakko olla aina arvostelemassa mua siitä, mitä teen omalla elämälläni? En yksinkertasesti jaksa sitä, että mulle piikitellään mun koulunumeroista tai mistään muustakaan, missä en ehkä ole niin hyvä kun sä. En mäkään huomauttele sulle sun pienimmistäki virheistä, jotka huomaan, tai kerro mitä pitää tehä toisin.

8. Sun kanssa mulla on aina hauskaa ja sellanen olo, ettei mun tarvi esittää yhtään mitään. Harmi, että asut niin kaukana, koska oltais varmasti vielä läheisempiä, jos tää välimatka ei olis niin iso.

9. Mä en todellakaan ole sulle enää mitään sukua, ja sama koskee sun nuorinta poikaas! En tarvi mun elämään yhtään ihmistä, joka luulee aina olevansa oikeessa, vaan koska on vanhempi, eikä edes keskustele asiasta vaan suuttuu, kun viisvuotias kakara ja muistelee vielä kymmenen vuoden päästä sitä, kuinka joku on sanonu, että oot väärässä.

10. Ole joskus hiljaa. Tajuutko, että kauheen montaa ihmistä ei kiinnosta, kun leveilet omilla saavutuksillas? Voisit myös antaa ees joskus jonkun muunki kokeilla jotain, mikä sun mielestä hauskaa. Oot hyvä siinä, mutta joku muu vois joskus olla vielä parempi. Enkä sano tätä, koska ite olisin parempi vaan, koska tiiän monta muuta, jotka olis vähintään yhtä hyviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.