IRC-Galleria

zen

zen

here, there, everywhere

Superheroes get allergiesTorstai 13.03.2008 01:33

Huomenna katotaa koulut ja sit vaan nettiin hakemukset ja jännitys alkakoon, mihinköhän kouluun ja mihinköhän kaupunkiin sitä päätyy 1.8.2008 muuttamaan, vihdoin Krakan kaa yhteen. <3
The best thing. <3 Saadaan ehkä just tavarat paikoilleen meijän uuteen kotiin ja sit ollaanki viikonpäästä siitä lennolla dameihin joka laskeutuu sinne sopivasti 16.20. :D Mikä voiskaan olla parempi aika, onkohan toi joku suunniteltu läppä? Haha, sit viikonlopun pituinen loma siellä ah. Vähänkö en jaksa venaa, puhuttiin tänääki koko ajan siitä. 242euroo vaa per naama meno-paluu. <<: Ei paha. Finnairilla saattaa olla viel halvempi kai. ;) IHANAA.
Onneks aika menee ihan sairaan nopeesti, viikot vaan vierii ja aika vaan menee eteenpäin ja kohta ollaan jo kesän huumassa, puistot,festarit,leirielämä,mökille,rannoille,matkoille. IHANAA.
Onnellisena se aika vaan juoksee nopeempaa ku tavallisesti. Joskus niinkin nopeesti et sen missaa.
Mut nyt oon kyl ihan messissä ja tosi onnellinen. <: Olispa jo perjantai niin sit saa tietää jos pääs läpi siit kokeesta ja jos pääs ni sit juhlitaa, mut jos en pääse ni silti juhlitaa. :D Viikonloput on parhainta.
Pääsiäisenä on pitkä viikonloppu, ja silloin vois ehkä tulla hesaan<<: Katellaa..
Nyt vois mennä iltasille ja tuijottaa töllöö sohvalle lakun kaa<:
Yötä<:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.