IRC-Galleria

juupajuujaapajaa trallallaaSunnuntai 18.11.2007 21:47

Minkähänlaista olis ymmärtää jotain toista ihmistä ihan täydellisesti. Tietäis tasan tarkaan mitä sen päässä liikkuu ja mitä se mistäkin ajattelee. Kun pääsis toisen pään sisälle vaikka vain yhdeksi päiväksi, varmasti osaisi ymmärtää häntä paremmin.

Sekin on jännä miten jotkin tietyt tekijät voi vaikuttaa ihmisen mielialaan niin paljon. Joskus tuntuu et tilanne vain jää junnaamaan päälle, ettei siitä pääse mitenkään ulos ja joskus taas tuntuu et ne tilanteet vaihtelee niin ettei perässä pysy.. Joko itsellä tai jollain muulla.. Simppeliä..=)
Ku sais jostain aina sellasen tilanne katsauksen, et missä ja miten mennään... Välillä vain tuntuu ettei itse henkilököhtaisella tasolla onnistu missään.. joopa joo...

Oon nyt alottanu taas treenaamisen. Ja lenkilläkin olen ruennut käymään. Sitä en ookkaan ennen harrastanu mitenkään kaksisesti..=) Pitää taas koittaa saada itsensä kuntoon. Se on niin kiva ku on siunattu sellasella keholla, ettei saa päästää otetta herpaantumaan hetkeksikään, jos meinaa pysyä edes jossain kunnossa.

Minkähänlaista olis jos olis elämä täysin huoletonta??? Ei sitä varmaan osais olla..=) Ei mulla nyt mitenkään hirveesti mitkään huolet paina. Vois olla paljon pahemminkin.. Mut paha se on pienikin paha, ja silleen..
No oli aihe mikä tahansa, niin en mä koskaan ole tehnyt mitään sen helpoimman kautta. Tai olen kyllä YRITTÄNYT, mutta se on aina kostautunut..=) Mut siperia opettaa. Loppujen lopuksi, en mä vaihtais mitään kokemaani pois. Ne kokemukset, oli ne hyviä tai huonoja, on muovannu musta sen mitä mä oon.. En vaitä täydellinen olevani, en missään nimessä, mutta monelta osaa mä voin olla tyytyväinen itseeni. Ja vielä ihan hyvällä omallatunnolla..=) Kyllä mä luulen et mä oon ihan hyvä ihminen, vaikka se välillä vähän epäilyttääkin...=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.