IRC-Galleria

energia puuska :DPerjantai 15.08.2008 23:49

tänään olen ollut ihmeellinen kotitalousihme xD Aamutuimaan siivoilin. Sitten laittelin pyykkiä koneeseen (päivän mittaan 3 koneellista) ja lihan uuniin ja perunat kiehumaan. Janella meni päikyille, niin intouduin keräilemään kirsikoita ja eka kertaa eläissäin laitoin mehumaijan porisemaan. Erittäin hyvää kirsikkamehua tuli. Sitten aloin miettimään et mitähän seuraavaksi keksisi ja sain kunigas ajatuksen, että tekisin hilloa.

Ei kun kauppaan hillosokeria hakemaan. Loput kirsikat hilloksi ja samoin otin loput viime vuotiset puolukat. nyt on puolukkahilloa 3 purkillista ja kirsikkahilloa 2 purkillista.

eikä tässä vielä kaikki... tein pullataikinan ja nyt paistuu uunissa viimeinen pellillinen pullaa. Kohta saa iltapalaksi maitoa ja pulla... NAM!

Olis pitäny kerätä vielä viinimarjoja ja huomenna sit laittas ne mehuksi. Nyt vaan tais tuo puhti loppua ja taidetaan huomenna janelllan ja juhon kanssa keräillä marjoja. Lupasin Juholle 2e/2l rahaa. Kaippa se sit tulee äippää auttelemaan rahan kiilto silmissä :D

Meillä olis karviaisia ja omppujakin :P Mitähän niistä sitten keksisi... Omput ei onneksi vielä ole kypsiä, niin saa miettimisaikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.