IRC-Galleria

^^Ellu^^

^^Ellu^^

Pikkuveljeni, mun on niin ikävä sua.

Venetsialaisista, minä ku muutki..Sunnuntai 30.08.2009 03:24

Muutki on ottaneet nyt esille tään mökkikauden lopettajaissjuhlan.. Joten otampa minäkin omalta kannaltani. Eli siis, sehän on lähtöisin Kokkolasta ja sieltä päin, ja minä olen kesäni pienenä viettänyt sukumökillä Kokkolassa, joten Venetsialaiset on ollu osa mun elämää aina. Muistan kuinka ihan pienenä on katseltu kokkoja omassa ja muiden saarissa, ja ammuttu raketteja, ollut kiva yhteinen juhla.

Nyt kun se on levinnyt myös tänne Poriin, niin oon tykäny käydä kattoos kaupungin raketit, ja ostaa itse sen yhden tai kaks jotain kivaa hienoa pataa (tänä vuonna ei kyllä rahat riittäneet, joten jäi väliin)
Ryyppäämiselle tuntuu aina löytyvän joku syy teinien keskuudessa, ja miksei tämäkin oo yks syy, vaikka kuten Riia kirjoitti, tuskin tietävät mitä koko Venetsialaiset tarkoittaa.

Ärsyttävää on kun teinit ja mukulat ampuu papattejaan läpi päivän ja yön ja mellastavat ja plaah.
Mun mielestä riittäisi hyvin tälläisissä kaupungeissa kuin Pori, kaupungin näyttävä tulitus silloin kun ampuvat, ja siihen saisi jäädä, ei tarttis myydä siviileille tällee kesän päättäjäisissä.

Uutena vuotenakin, pitäis olla vielä paljon enempi valvottua se, kenelle myydään, ja ketä saa ampua, missä ja milloin. Tietenkään resurssit ei voi riittää, esim, vanhemmat ostavat lapsilleen, kaverit ostaa nuoremmille. Mut ei alaikäiset tarttis, eikä ainakaan nuo joilla pitäis tyyliin olla vielä kurahousut jalassa. Ei mekään oo vielä herran tähden 8-10 wee vaadittu omii raketteja eikä mitään, ollaan oltu onnellisii jos on saatu edes valvoo kattomassa, kun muut ampuu.

Ja kuka idiootti ampuu jo päivällä, kun ei näy, vaikka olis kuin näyttäviä raketteja?? Miks aina löytyy näitä kaistapäitä, jotka eivät kunnioita aikoja, paikkoja tai muita kriteereitä, joita laki koettaa asettaa paukkujen ampumiselle??

Ja joo, se on kyll yks tosiasia, että alueilla missä on lapsiperheitä, niin pitäs olla joku systeemi, että niitä ei ammuta ihan siitä pihoista.. Tottakai niit on kiva ampuu, ja katsella mitä muut ampuu, mut siinä kohtaa ku ne häirii lasten yöunii tai omia, niin ne yksinomaan ärsyttää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.