IRC-Galleria

^^Ellu^^

^^Ellu^^

Pikkuveljeni, mun on niin ikävä sua.

Kuukausi sitten.Keskiviikko 14.10.2009 01:56

Maailmani hajosi kuukausi sitten aamulla puoli kuudelta. Onko siitä tosiaan jo niin kauan kun äiti soitti ja kertoi kaikesta kamalasta, jota en uskonut todeksi silloin, enkä oikein usko vieläkään?
Voiko mun oma pikkuveljeni olla jo ollut kuukauden poissa?
Eikö se oikeesti enää tuu?

Itkun sanotaan helpottavan.. Ja ajan.. No on kyllä totta joo, etten itke ihan niin koko ajan kuin kuukausi sitten, mutta onko siihen selityksenä aika, vaiko rauhoittavat lääkkeet, vaiko se että tuo ihanainen tyttäreni syntyi, ja toi edes jotain onnellista tähän maailmaan jälleen?

Tälläistä menetystä ei voi ymmärtää ennen kuin sen kokee, ja toivon totisesti ettei kukaan maailmassa joutuisi tälläistä kokemaan, se ei vaan ole oikein. Miksi huumeilla elämänsä pilaavat narkkarit saavat elää, kun hyvät ja nuoret ihmiset viedään luotamme aivan liian aikaisin, ja näin julmalla tavalla?

Viime yönä en nukkunut, vaikka olisi pitänyt rauhoittavan kanssa saada nukuttua, varsinkin kun väsykin painaa päälle kun pitää lasten kanssa jaksaa.. Mutta viime yö meni juuri siinä, miettiessä että tasan kuukausi sitten kaikki oli vielä hyvin. Ja vähän ennen kahta, tasan kuukausi sitten vielä ehtisin soittaa Valtsulle, sanoa että pysyy vaan kotona.. Ja kahden jälkeen, tasan kuukausi sitten, kaikki oli jo tapahtunut, mutta kukaan ei vielä tiennyt. Puoli kuuden aikaan olin jo kuulevinani puhelimen soivan, kuten tasan kuukausi sitten, ja kun se ei soinutkaan, luulin hetken, että kaikki on vieläkin ihan hyvin.

Koko yön elin kuvitelmissani, kuinka kaikki on mahtanut tapahtua, vaikka arvailu ja miettiminen ei sitä miksikään muutakaan, eikä tuo ketään takaisin, en vain saanut ajatuksiani kääntymäänkään vaikka yritin, yritin kovasti. Onneksi päivä alkoi, ja lapset vei huomion itseensä, olen niin kiitollinen niistä läheisistä jotka ovat jäljellä, huomaan kyllä että osaan arvostaa ihmissuhteita paljon enemmän, liian kipeästi opittu tämäkin asia, mutta on ainakin opittu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.