IRC-Galleria

^SyntymäHumaLa^

^SyntymäHumaLa^

|| ♥Pinksu♥ || Angels don't bite but I do<3||
Tervetuloa Iskelmäartisti 2009 –kilpailuun!



Tällä viestillä vahvistamme osallistumisesi Iskelmäartisti 2009 –kilpailussa. Kyseessä on täysin uusi artistikilpailu, jossa etsimme uuden vuosituhannen iskelmätähteä. Kilpailun voittajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään huippuammattilaisten kanssa ja toteuttamaan unelmaansa. Kilpailu huipentuu suureen loppukilpailuun heinäkuun alussa Himoksen Iskelmäfestivaaleilla, jossa voittoa tavoittelee kuusi finalistia.



Finaaliin päästääkseen on kilpailijan vakuutettava tuomaristo moneen otteeseen ja Sinulla on siihen ensimmäinen mahdollisuus Tampereella keskiviikkona 22.4. Esikarsintatapahtuma järjestetään Sokos Hotelli Ilveksessä klo 16 alkaen. Toivomme, että saavut paikalle hyvissä ajoin, eli noin klo 15.30. Hotellin aulasta löydät infotiskin, jossa ilmoittaudut ja saat kilpailusihteeriltä kilpailunumeron, jonka mukaan sinut kutsutaan esiintymään tuomaristolle. Pian suorituksesi jälkeen saat vielä paikan päällä tiedon siitä, oletko niiden joukossa, jotka jatkavat kisaa semifinaaliristeilyllä 13-14.5. Baltic Princessilla.



Tähän viestiin ei tarvitse vastata, vaan osallistumisesi on nyt vahvistettu. Jos kuitenkin jostain syystä et pääse mukaan esikarsintoihin, niin ystävällisesti ilmoita siitä sähköpostilla.



Nähdään Tampereella!



Tuomariston puolesta,



Pekka Nieminen

Warner Music Finland

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.