IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Matkaaja fiilisTiistai 17.02.2009 07:13

Se, että nukut yöllä bussis jonkin verran ja kävelet aution Kotkan keskustan halki kuunnellen musiikkia tuo mageen fiiliksen. Se, että raahat itsesi odotustilan koville penkeille, heität repun ja pakkastakin tyynyksi ja suljet silmäsi ja nukut 20 minuutin pätkiä, tuo matkaaja fiilistä. Aivan kuin nukkuisin puiston penkillä tai juna-asemalla.

Onneksi pienet nokoset piristävät meininkiä, onneksi mukava matruusi tarjosi minulle aamukahvit sekä hieman juttuseuraa. Onneksi tajusin kaivaa ihanan kannettavan ja sallia itselleni aamusta ihanan tunnin aikaa hihhuloida internetin ihanassa maailmassa, katsoen samalla kun Tikkanen raahasi itsensä tänne ja veti pitkäkseen tuohon viereen ja lähes jo kuorsaa. Lappeenrannan pojat, ah.

Onneksi iltapäiväl voin nauttia päivänokosista ja perjantaina saan taas lähteä kotiin Porvooseen ja ehkä taas Helsinkiin, tai vaikka minne, mihin tänän aamuna kirjoitan litteran, vaikkapa Imatralle. :D Jos en kuitenkaan, ei millään pahalla imatralaiset.

Aamukahvilla, vaikka itse on yleensä kahvia edes juo, kyllä olen tee-hintti, on erittäin mainio piristävä vaikutus ihmiseen. Varsinkin heikosti nukutun yön jälkeen. Varsinkin jos se ei maksa mitään ja on varsin hyvää. Tietenkin jos tupakoisin, olisin nytten varmaankin ulkona aamuröökillä, vetäen aamun ensimmäisiä nikotiiniannoksia keuhkoihini.

Jos olisin herännyt naisen vierestä aamulla, olisin ottanut Suomessa myyntiin tulleita pillereitä, jotka pitkittävät laukeamista aktin aikana, ja olisin harrastanut aamuseksiä tuon naisen kanssa. Kunnon aamupano vaan piristää.

Parasta olisi tietenkin, jos olisin herännyt aamulla naisen vierestä, pannut tätä, juonut kupin kahvia ja mennyt parvekkeelle nauttimaan ihanasta aamutupakasta. Silloin aamu olisi erittäin hyvä, erittäin erittäin hyvä.

Mutta tämäkin kelpaa, tilanteen huomioon ottaen. :D Hyvää huomenta julma maailma!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.