IRC-Galleria

Tamperetta teillekki vaa...Lauantai 10.05.2008 15:36

Täällä on alkanut ihan mukavasti. Töissä on yllättävän raskasta, mutta mikäs siinä kun työpalikat painaa sen 40-70kg kipaleelta ja niitä siinä pöydällä käännellään. Luojalle kiitos hallinostureista isoimpien pöniköiden kohdalla. Huomaa kyllä, että käsiin on tullut ihan hirmuisesti voimaa tässä muutaman viikon aikana jo. Ei se 40kg höyrysuodatin noussut aivan samalla tavalla maanantaina kuin se nousi eilen. Työtahtikin on parantunut sitä mukaa kun käsiin ei enää satu niin hemmetisti. Olo töiden jälkeen on kuin olisi ollut koko päivän salilla, mutta mieli on hyvä. Uutta oppii jatkuvasti ja työkaverit ovat vihdoinkin uskaltautuneet jo ottamaan kontaktia. Pari viikkoa meni, etteivät oikeastaan kuin tervehtineet pienesti. Nytten jo höpöttävät ja kantoipa yksi mulle jakkarankin avuksi kun piti hieman korkeaa palaa hioa. (Ei suotta vihjannut, että oon lyhyt... xD)

Lämpöä alkaa taas olemaan ja aurinko paistaa. Kyllä se kesä sieltä. On taas vaan ikävä Oulun kavereita, etenki Ukkoslasta, ^Dicea, Jääkarhua ja Armasta Paskiaista. Muitakin tietty, tuttujen ihmisten puuttumisen huomaa kunnolla vasta kun eteen tulee tarpeeksi vieraita kasvoja. Sen verran täällä on kuitenkin ehtinyt olemaan sosiaalinen, että on tullut tehtyä pari reissua Nemesikseen ja joka kerta huomasin jumittaneeni siellä parikin tuntia jauhamassa jamppojen kanssa scheissea. Mikä oli kyllä erittäin piristävää ja rentouttavaa. Huolimatta Hullu9:n susi-puvun pervommista kuvista, joita esittelivät. xP Ei furryja mulle - ikinä.

Kohta voisi taas mennä ikuisuusprojektille ettimään tämän taloyhtiön pesutupaa, jota en ole vieläkään onnistunut paikantamaan. Tai piirtää. Tai lukia. Tai laittaa ruokaa. On yleinen viitsimättömyys, mutta jotain tarttis silti tehä tälle pienelle levottomuudelle.

Testataas ny samalla kans miten tähän päiväkirjaan tukkii kuvan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.