IRC-Galleria

Päivän pelastaja.Perjantai 08.05.2009 17:47

Vähän taas vituttaa ja ahistaa, hallissa oli kuuma ja käryä, muutoin hyvä. Kotona oli onneksi postissa tullu jotain jännää kotiseutuasiaa Perhonjokilaakso-lehdestä, mistä pari otetta Lukijoiden lyhyistä.

"Sinä joka veit nostoliinat Riukuahosta klapikoneen vierestä, palauta ne samaan paikkaan! Jos niin kova varastamisentarve on, niin olisit vienyt traktorin ja klapikoneen. Ja olihan siinä latokin. - Pettyneet veljekset"

"Saa Kiviveellä kalastaa. - Kokouksesa ollu"

"Huomio Järvelän asukkaat Perhonjoen yläjuoksulla: Prusikoukussa ylimääräinen laituri. Saa soittaa 0400-######."

Tuli nostalgiahetki. Paikallislehtien hyvä puoli on se, että ne tosiaan on rehellisesti sitä lähipiirin juttua. Millon heitetään yleishyödyllinen tiedote kylän asioista, millo manataan jonku typeryyttä, lähetetään kehut papille, kiitetään tai sitte vaan tiedotetaan jostain normaalista poikkeavasta ("Halsualla nähty muovipussi."). Vittuilu kuuluu myös asiaan. Oikeastaan kaikki lukija-artikkelit on ku seurais irkkiä. Hienoa herjan heittoa ja vänkäämistä. Tykkään. Lehden parhain osio. Pysyypähän kärryillä mitä kotoläänissä tapahtuu. Tulipa leikeltyä faarin isoveljen kuvaki lehtileikeseinälle ja pikkuveljen kuva festarimainoksesta. Yksi sukulainen on näemmä kans kipannu nurin kuolinilmoituksien perusteella.

Hallilla oli suht rauhallinen päivä väen puolesta, saumasta tuli hyvää, kouluttajan kanssa tuli jutusteltua tupakilla hyvän aikaa ja tsekattua minne maanantaina siirrytään kun mun lukujärjestykseni poikkeaa muiden tekemisistä erään järjestelyn vuoksi. Emman kaa jäätiin höpöttään vielä hallista päästyä hyväksi aikaa terassille. Lähteissä bongasin parkkipaikalla jotain, mitä en olis ehkä välttämättä halunnu nähä.

Nytten sitte ois tiedossa pikasiivousta ja iltapäivästä hakeen vauhdilla työkalut huomisen talkoita varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.