IRC-Galleria

Talkoo-zombi.Maanantai 11.05.2009 19:25

Jeap. Väännettiin sitten Deconilla ihan kunnon urakka, purettiin lahonnut ja vaarallinen välikatto, korjattiin portaat ja lapioitiin aivan tolkuton läjä sahanpurua pihalle. Noin kuuden hengen voimin tehtiin isoin homma, muita tuli onneksi myös lapion varteen kun alkoi siivoaminen ja pahin hengenlähtöyritys oli suoritettu. Oli kyllä komeaa kattoa parrulla istuen kun välikatto putoaa ilmassa heiluvien jalkojen alta. Komia paukahdus. <3 Hitsaajana sitä kyllä vain koko ajan kyttäs aika tarkkaan paloturvallisuutta siinä vaiheessa kun saha alkoi heittää kipinöitä. Mitään ei syttynyt, eikä kytenyt onneksi, mutta siellä oli kaikilla silmät auki.

Päivä tuli tehtyä hommia ja illasta muiden valuessa zombi-peliin oli itellä sen verran jo mehut imetty ja migreeni tulossa, että jätin väliin. Parempi pitää kipinää ja torkkua ku rymytä ittensä kolhuille, siitä rattiin pimiään ajamaan. Muutenki alkoi sattua kirkkaat valot, takaisin ajaminen oli vähän sinnittelyä ja jatkuvasti tuntu ku maha olisi yrittänyt kääntyä ympäri. Ääniä oli kyllä hieno kuunnella pelissä. Pitkän aikaa ihan hiljaista, mitään kuulu, sitte käheä ulvaisu ja laukauksia paniikkihuutojen kera. Oltiin Snaken kaa naamat virneessä notskilla.

Tänään tuli vietyä työkalut takas jemikseen Sääksjärvelle ja autokin painaa inhimillisen verran. Koulupäivä meni ihan nuokkumalla, viedyistä silmälaseista tein rikosilmotuksen ja vakuutusyhtiöltä selvitin korvaukset. Nyt pitäs alkaa siivoamaan. Sunnuntain nukkui lähes kokonaan ja sen vähän mitä oli hereillä meni vaan tärisemällä migreenin jälkiaalloilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.