IRC-Galleria

Ny tulee maratooniavautuminen.

Voi hitto noita tenavia foorumilla ja Deconilla. "Siellä talon takana on ruma home_kasa, voisko joku viedä sen pois." No niin on. Lapio käteen ja silmä toiseen. Ei tää oo mikään Särkänniemi, että henkilökunta hoitaa vaan harrastustoimintaa. Kauheesti vaaditaan, mutta mitään ei vahingossakaan tehdä itse. Nyt kun ovat vielä keksineet, että foorumilla voi vaatia asioita kun saivat mallia isommilta. Osa YRITTÄÄ kyllä keskustella mitä alueelle oikeesti tehtäis ja mikä ois hyvä, mutta suurempi puolisko vaan perseilee, huutelee, vittuilee, vaikeuttaa ja ärsyttää niitä ihmisiä, jotka yrittää saada jotain aikaankin. Pahimpia on ne, jotka hirveesti sanelee mitä tehän, mutta eivät ole aikomassakaan pistää tikkua ristiin toteutuksessa.

Nyt ne penikat kans yrittää kusettaa ja sekoilevat kaupanteossakin. "Ostan sun pyssys! No enpäs ostakaan ku ei oo rahaa!" Siihen päälle etenki parin mukelon sähläys asehuollon kanssa. Hirveesti tilataan viriosia jne. sitten viimehetkellä perutaan. Kun asiasta tehän varotus foorumille ("Tarkistakaa aina, että alaikäisellä on vanhempien suostumus") ihan asiallisesti niin penikka alkaa riehumaan, että levitetään väärää tietoa. No. Screenshot privaviesteistä kyllä selvensi sen asian oikean laidan.

Kauhee itku kans ku ei tiedetty arpa-systeemistä. Pimsin talkoisiin osallistuva (läsnäolo ei riitä) henkilö saa arvan per kerta kun tekeekin jotain. Näin sanoo vuosikokouksen pöytäkirjakin kauniisti netissä. Sanonut jo hyvän aikaa. Kun talkoisiin ei alkanu väkeä tulla niin vittuilin vieväni aseen pian ite jos muiden ahneus ei herää. Johan tuli vipinää. Kaikkea ei pidä eikä tarjota suoraan hopealautasella nenän eteen. Arpa-lipputiedot sai lukea mun puolestani sieltä pöytäkirjasta, eikä kuulu mun hommiini tiedottaa siitä. Olen talkoissa ihmisille sitten paikan päällä kertonut. Työmoraali nousi hyvin.

Mutta voi ***** naskit. Käyttäisivät kans edes pisteitä ja isoja kirjaimia foorumille itkiessään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.