IRC-Galleria

Olipahan polttarit!Maanantai 15.06.2009 03:24

No niin. Velkynin kaappaus onnistui suht hyvin perjantaina, vaikka tieto polttareiden ajankohdasta vuotikin. Meillä oli transporterina Stefu, joka hoiti meidät Malminkartanoon majoitukseen Bellelle ja Noksille. Bileet alko aika nopeasti ja vietiin Veki Kaisaniemen puistoon kuunteleen hyvää musiikkia ja päästiin tanhuaan Yökatrillia JPP:n tahdittamana. Ei hemmetti se oli hauskaa! Puolituntia jokseenkin jatkuvaa juoksua, hyppyä, tanssaamista ja vauhti kiihty lopuksi sen verran kovaksi, että koko lava oli täynnä piirissä spiraalia juoksevia ihmisiä, jotka oli kaikki aivan yhtä hymyä. Tästä läähättäen ja janoisena Iguanaan kostuttamaan kurkkua ja treffiseurakin pääsi töistä viimein paikalle. Seitsemän kannua sangriaa meni notta holahti, siihen ylimääräset päälle. Seura oli hyvää ja sitä riittävästi. Ei mitään Vekin hassuun pukuun tukkimista tai kerjuumyyntiä, omalla porukalla oli muutenkin tarkoitus juhlistaa kaksoisolennon naima-aikeita.

Lauantaina herätys oli mitä mukavin, ovi säpessä häiriöltä ja aamukahvi maistu normaalia paremmalta. Kiirettä ny ei tarvinu pitää, eikä ollu mitään hätää. Käytiin porukalla kaupassa ja valuttiin omaan vapaaseen tahtiin Kanelille tekeen pizzaa. Samalla tuli toinen treffikutsu merijalkaväen gunnery sergentin grillibileisiin. Tämä tapaaminen siirrettiin sunnuntaille ja nautittiin Transoffin väen kanssa sydän- ja verisuonitauti lääkärien kieltämiä pizzoja ja ihailtiin ukonilmaa. Saunottiin Vekin ja Maysen kaa ku muut luumus.

Sunnuntai alko koomalla ja tirisevällä pekonilla, jonka meille kokkasi Noksi. Kaupunkiin singahtettiin kahdeksi treffeille tämän kyseisen merijalkaväen miehen kaa. Tapaus J. oli varsin viihdyttävä ja mukava mies, jota oli ilo katsella. Hiljalleen ymmärsi tämän geardojen hehkutuksen marineja kohtaan. Ei ne niitä varusteita kato vaan sitä miestä siellä sisällä. Oli ku suoraan värväysjulisteesta repästy aivan helevetin komia atleettimalli. Pikkusen harmitti ku ei tullu lähettyä niiden grillibileisiin, siellä olisivat atleetit pelanneet rantalentistä sateessa märissä t-paidoissa.. x) Paluu viivästyi vähän kun lapsuuden ystävä Mirka saatiin kiinni ja Hysin aikataulu muuttui lennossa hieman. Ehdittiin tunteroinen vaihtaa vuoden kuulumisia ja riehua keskenämme kunnes transportteri nr.2 eli Hysi lastas meidät autoon ja lähti kiidättämään kohti Tretta. Välissä toppasivat syömään ja Valkeakoskella Stefan ja Anis päättivät tukkia meihin pizzaa.

Nytten sitten köllöttää kotona varsin tyytyväisenä huolimatta siitä, että kissat on repineet keittiöstä jääkaapin päältä ison koristejoulupiparin alas ja murustaneet sen pitkin keittiötä. Hyvällä ruualla ainakin ovat olleet, se oli kahden kämmenen kokoinen pipari ja nyt jäljellä on vain parin sormen kokosia palasia siellä täällä. Kirstulle kiitoksia poikien tsekkaamisesta ja ruokkimisesta, vaikka ne osas siinä avittaa ihan itekkin itteänsä. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.