IRC-Galleria

Vähän erilainen Decon-reissu.Sunnuntai 28.06.2009 17:18

Eilinen oli varsin savuinen ja tirisevä päivä. Homma alkoi muijapiknikillä Akikochin, Miriamin ja Vekin kanssa Hervannassa rannalla, polskuteltiin hieman, keskusteltiin filosofisia, grillattiin ja mässättiin pikkuherkkoja pitkästä aikaa tyttösakilla. Viihtyi vallan mainiosti, niin mainiosti, että meinasin unohtaa siirtyä Deconille toisiin grillibileisiin.

Paikalle ei ollu paljoa väkeä, muttei haitannu. Cawener, Nakkis ja kelm kököttivät nuotiolla tekemässä risottoa kun saavuin paikalle ja ilta jatkui rennosti jutustelun, petangin (keskipuska ympäri!), virvokkeiden ja lisägrillauksen merkeillä. Harvemmin syöny niin hyvin ja paljon. Näinkin pieneen näemmä uppoaa. Sade ei oikein haitannu, sen verran vähän vihmoi, hyttysiä pakeni sadeviitan suojiin ja teltanki pojat sai kasaan. Ite evakoiduin kotia erinäisistä syistä ja totesin sen lopulta ihan hyväksi ideaksi kun henki meinasi loppua yskänkohtauksien kanssa.

Nytten ihmettelis ittensä ruotuun, kampais tukan ja lähtis Nokian radalle moikkaamaan ampumakisoihin iskää. Katotaan miten kaustislaiset pärjäs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.