IRC-Galleria

ViikonloppuKeskiviikko 29.07.2009 18:31

Noniin. Ny kerkee vasta todeta jotain viikonlopusta.

Oli tosiaan kaksoisolennon polttarit, aloitettiin lauantaina kun morsio sai käsiinsä kartan ja pari siihen teipattua kolikkoa suunnistaa itsensä Hervantaan. Kukkia poimittiin porukalla morsiussaunaa varten, tehtiin komeita kimppuja, laulettiin, juotiin paljon ja syötiin erittäin hyvin. Miriam ja Soile olivat tehneet aivan tolkuttoman hyviä voileipäkakkuja, jotka olis tehny mieli kaapata itelle. Veki sai päälleen ensimmäisenä Ramseylta lainatut aavikkokamat ja kypärän päähänsä, jottei avioelämän tulevat kolhut olis niin kipeitä. Morsiustaikoja tehtiin ja viuhahdettiin parvekkeella. Pikku-Mikko kirmaili alkumatkan jaloissa mutta oli jo mummolassa kun viinakset sai korkata ja saunan vallata. Tietty vaatteet piti varastaa ja tuoda uudet tilalle iltaa varten. Baariin mentiin sitten henkivartiokaartina Men In Black-meiningillä ja Veki valkoisissa Matrix-kamppeissa vuorostaan. Mixei oli sopiva valinta ja siellä vasta rymyttiinkin. Homoparat, saivat välillä vähän annatusta. Pikkuveli oli kaikkein yritetyin mies koko baarissa. xD Siitä aplodit, muttei tuo ihmekään ollut kun juuri intistä tullut ja muutenki timmissä lihassa kun on ammattitanssija. Ite toimin kuskina ja huolehdin porukan kotiin illan kääntyessä aamuun.

Sunnuntaina oli krapulankaltainen tila, jossa töhötin eka Stefulta uudet kamppeet testattavaksi ja ruovin pikkuveljen mukaan, Mayse asemalta kyytiin ja nenä kohti Deconia. Vähän meinasi tulla nestehukkaa vaikka yritti juoda paljon. Kentällä oli kivaa ja tosiaan testissä oli TDU ( Tactical Duty Uniform - http://www.pirkanmaasoft.info/forum/index.php?topic=2607.0 ) vihreänä ja pikkuveikalla mustat. Aattelin naputella jossain vaiheessa foorumille omat kokemukset ja mielipiteet vaateparresta. Joonas oli ainakin sitä mieltä, että olisi pitänyt ne mustat itsellään ja niitä oli jopa vähän vaikea saada pois siltä päältä. xD Ilmeisesti myös viihtyi softaamassa kun ensimmäistä kertaa oli tekemisissä muovikuula-aseiden kanssa. Kummallista miten innoissaan ihminen voi tetsata menemään vaikka just päässy armeijasta pois. Jaksoi hämmentää.

Viikko sitte alkanu tasasesti lääkärikäyntiä lukuunottamatta ja ny chillataan, pistetään kämppää kuntoon sen verran mitä tässä nyt saa ja voi tehdä. Liekinheitin ois kiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.