IRC-Galleria

Haaste.Perjantai 27.01.2006 13:44

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Kirjoitan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kuulakärkikyniä EI voi jättää mihinkään avoimina, minun on pakko sulkea ne aina ja jos näenkään missään avonaisen kuulakynän on pakko päästä sulkemaan se. Tämä tapa on aiheuttanut hermostumista ja tärinää töissä kun pomon pöydällä on ollut kasa kyniä... Onneksi sitä voi vastustaa.

2. Pelkään pimeissä huoneissa olevia peilejä kuollakseni, siksi pidän alakerrassa aina valoja yöllä, vähintään pienen lampun päällä että olisi edes hämärää.

3. Väsyneenä heittäydyn höppeliin, ts. pälpätän siansaksaa japanilaisittain, päästelen ääniä, joita ei olisi mahdollista ihmisestä irrota ja olen äärimmäisen hyperaktiivinen. Tällä on aiheutettu monta hajoamista.

4. Pelikortit. Sekoittelen korttipakkaa kun haluan rentoutua ja olla yksin, tuo tapa ollut jo yläasteelta asti. Tähän liittyy myös English Pubiin raahautuminen.

5. Minne ikinä menenkään, teen pesän. Koulussa kaikki kamppeeni ovat aina ympärilläni, kotikoneella tarvittava on pinottu pöydälle ja tuoleille käden ulottuville ja leipälaukkuni on varustettu kaikella tärkeällä (kuten ruuvimeisseli, tiikeribalsamia, lääkkeet, kyniä, lehtiö, kalenteri, pattereita, lukkosulaa jne.). Pesiytymiselläni meinaan tarkemmin sitä, että minun on kyettävä olemaan/tekemään töitä valitsemassani paikassa ilman, että joutuu miettimään mistä saa mitäkin ja pitäisi hakea usb-piuha jostain jne. Ideaalista olisi jos voisin kantaa läppäriäni 24/7 mukana.

Varmasti minulla on oudompiakin, mutta itseensä ehtii tottua aika hyvin 24vuoden aikana, joten tämä oli aika vaikeaa.

Haastan:

CoMonkey
Velkyn
_Kitten_
Unit_01
Kraah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.