IRC-Galleria

CelennTheSatan

CelennTheSatan

..........ಠ_ಠ ............. Jebou!

Pärskis ja äyskisPerjantai 22.05.2009 00:01

Otettii just Tonin kanssa (ehkä vähän liiankin..) pitkät päikkärit, käytii suihkussa ja nyt kissa nuolee vettä mun jaloista koska omassa kupissa oleva vesi on kaiketi epäilyttävää, kuten aina :D
Nyt se wandraa ympäri kämppää huudahtaen välillä jotain epämääräistä x))
Ja Toni haluua ostaa mulle suklaata ni mennää kohta käymää abc:llä.
Oli ihana ukkonen tossa aiemmin <3 ja taitaa taas sataa rakeita ku ropisee noin... Ihanaa mennä kävelee tonne ^^
Ai ei se kuulemma mulle sitä halua ostaa ku aikoo syödä itse sen kaiken mun naaman eest x))
Vaatetta niskaa ...

P.S.
Katottii Bachmanin (eli Kingin) Juokse tai Kuole leffa ja jos joku on lukenut sen kirjan niin minun ei tarvitse alkaa avautumaan kysymyksin miksi mIkSi ja MIKSI?!?
Siis.... "perustuu "Rickhad Bachmanin" novelliin "Running Man" tarkoittaisi kai, että se edes vähän muistuttaisi sitä alkuperäistä tarinaa, mutta tää oli jotain naurettavaa homoskifistelyä vailla päätä tai häntää. Kirjana se on valehtelematta top3:ssa Kingin kirjoja, ja se mentiin tuolla tavalla raiskaamaan muodottomaksi!!
Olen loukkattu ja vaatisin perusteluja sille, miksei samalla nimellä myytävää tarinaa kerrota sitten sellaisena kuin se on, vaan tehdään näin.... No sanotaan, että on margariinia. Sinä tykkäät margariinista ja haluat margariinia, varsinkin sitä tietyn merkkistä. Eräänä päivänä saat mainospostia laatikkoon. Siinä kerrotaan, että juuri sinun lempimargariinisi on hillittömässä alennuksessa! Juokset muna pystyssä kauppaan ja lapat motherfuckin' shitloadin Keijua kärryyn (ei mainos ;)).
AH olet TYYTYVÄINEN!
Kotimatkalla jo hivelet ihastuneena paketteja, haaveissasi jo levittelet sen sisältöä leivän päälle, ruoanlaittoon, leivontaan...
Kotiovella kätesi tärisevät innostuksesta niin, että avaimella kolhit ovea saranapuolelta. Muutaman minuutin turhauttavan härkkimisen jälkeen olet onnellisena keittiössäsi ja raapaiset ensimäisen margariinipaketin auki: silmiesi eteen avautuu paketillinen paskaa.
Järkyttyneenä viskaat pakkauksen nurkkaan ja revit hädissäsi auki toisen pakkauksen: lisää paskaa.
Alat kasvavan psykoottisen paniikkikohtauksen vallassa riipiä auki paketteja toinen jälkeensä täynnä paskaa, kynnenaluset täynnä etkä voi lopettaa, koska olit juuri näkevinäsi jossain niistä pilkahduksen vaalean keltaista.
Kakkasirkuksen päätyttyä, keittiön seinät paskassa, tunnet itsesi likaseksi ja pelkäät menettäneesi uskosi magariiniin.... vaikka jokin osa mielesi sopukoissa, jossain noista tuhansista huoneista kuiskii: "Keiju.. keiju.."



tämä taisi mennä aika pitkälle :D
mutta mikään ei ole tarpeeks kuvastamaan pettymystäni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.