IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tere!Sunnuntai 26.03.2006 16:06

Perjantain ja lauantain välisen yön vietin Matskupupun luona, sillä aamulla oli herätys puoli viiden aikaan ja lähtö kohti Suomenlahden toista puolta perhe Lahden kanssa. Oli ihan kivaa mennä autolla, vähän jotain vaihtelua perinteiseen laukkujen raahaamiseen ja hyteissä maleksimiseen (enkä sitäkään ole kovin montaa kertaa kokenut). Hieman pelästyin kun emme meinanneet päästä autolla laivaan jyrkän ylämäen takia! Piti mennä takaisin alas ja ottaa kunnon vauhti, sitten vasta onnistui (ja mennessähän ei edes ollut vielä noin kymmentä olutlaatikkoa sun muuta sälää peräkontissa...).

Vasta yhden aikoihin pääsimme ensimmäiseen kohteeseen. En muista paikan nimeä mutta lisäksi kävimme kahdessa muussa isossa tavaratalossa tai marketissa, muualla ei olisi ehtinytkään käydä.

Tuntuu että ennen yhtä perilläolo oli melko myöhään siihen verrattuna että heräsimme siis puoli viisi... Mutta elämä on, odottamista. Niin ja onhan se myös odottamista... Mainitsinko jo odottamisen? Kahdeksan tuntia matkantekoon ja odottamiseen, perillä aikaa neljä tuntia kierrellä, jälleen odottamista 7 tuntia kunnes pääsen kotiin ainoastaan(!) hieman väsyneenä reilun 4 tunnin yöunien ja sen jälkeisen 22 tunnin valvomisen jälkeen.



Kiitoksia Rakas matkaseurasta ja siitä että jaksoit kunnella mun juttuja (u know, money)..<3 ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.