IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Varokee Valkoista KolmiotaMaanantai 17.04.2006 20:59

Sain torstaina vihdoin luvan kilteiltä poliisisediltä istua ratin taakse. Hetihän me aloitettiin iskän kanssa perjantaina, joskin epäröin aluksi: "En oo ajanu pitkään aikaan, pitäsköhän eka harjotella lisää täällä piha-alueella.." Iskä siihen: "Koskas sitten jos ei nyt?" Niinpä istuin rattiin hyvin epävarmana itsestäni. Ei se kuitenkaan ollut niin kamalaa..;D Itseluottamus vain liikaa miinuksella sillä hetkellä.

Koko pääsiäisen ajan sain tilaisuuden ajaa aina kun oli asiaa mökille tai kirkonkylälle. Kaikki sujui pääosin hyvin, enhän mä unohtanut turvavyön itseltäni kuin pari kertaa ja Valkoinen Kolmiokin jäi laittamatta kerran taakse ja kerran se jäi sinne kun iskä ajoi..

Huomenna pääsen taas toivottavasti ajamaan ja ajokertoja vaan ropisee, sitä se matskupupu sanoi että mullahan on kohta jo kortti... Eipäs mennä asioiden edelle :D Sitä ennen vaihdan vielä monta kertaa vitoselle tarkoituksenani vaihtaa kolmoselle, ajan kenties penkkaan liian kovasta vauhdista tai sitten tankkiin pääsee kenguru-bensaa...

Po-joing.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.