IRC-Galleria

DaanaSvan

DaanaSvan

★ Dolls Don't Eat ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tytöt heiPerjantai 18.09.2009 00:51

Älytön sota teillä. En ole virallisesti kenenkään puolella, koska vastustan ehdottomasti toisten kannustamista laihduttamaan (etenkin tosi nuorten tai sellaisten jotka eivät ole jo "vauhdissa", ja ehkä vielä enemmän niiden jotka ovat), mutta itsehän olen tietty poikkeus ja minua saa (ja pitää) kannustaa. Tajuan, että kaikki eivät tyydy normaalipainoon, ja kyllähän itsekin haaveilen ihan lievästä alipainosta, mutta kunhan nyt saisin painoni ensin kunnolla alle 60.

Haluan pitää nykyiset yhteisöt, eikä keskustelu niissä edes ole enää sellaista "uskalla vaan oksentaa!" -tasoa, vaan ihan oikeasti lähinnä vertaistukea niille jotka sitä oikeasti tarvitsevat. Siis tukea. Ihan oikeaa tukea. Periaatteessa siis turhaa minulle. Silti on kiva tietää että ne ovat olemassa. Tätä porukkaa on vaikea koota uudelleen missään muualla.

Halusin vain sanoa: toisten haukkuminen omassa päiväkirjassa on oikeasti säälittävää ja inhottavaa. =( Kenen tahansa. Toivottavasti kukaan tähän sortunut ei nyt loukkaannu ja poista minua kaverilistalta tai jotain!

Minulla ei ole (thinspo-)kaverilistaa, eli tämä näkyy kaikille, mutta niinhän yhteisötkin näkyvät.

"Dolls don't eat, I do"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.