IRC-Galleria

Eebaa

Eebaa

MUUTTANUT NAAMAKIRJAAN!(: Eli täällä olevat kuvat aika vanhoja

Moi:DTiistai 19.05.2009 21:27

Eile ol luokkaretki.

Siin bussilla sitte köröteltii Tampereel, matkal kuvattii Elinan kans ELINAN JA EEVAN SEIKKAILUJA. (Yhteensä koko reissul niit osii oli 4:D) Sit F luokalt Miksu ja Emppu istu meijä edes, ei siis unelma paikat.

No mentii jonnekki ihme pyynikin kukkulavuorikikkareel, elina nauro iha helvetist sitä nimee pyynikki -.-'

No siel me bongataa sonja joka näyttää meil vessan, ja sit sen jälkee pummitaa eväät mitkä toise ol saanu jo. Suurin osa heitti sen eväs omenan hevonvittuu, eli siis mäntyi päi. Mun heitto "vähä" feilas:D Käytii Elinan kans siel tornin huipul ja elina ei tykänny ku se ol nii vitun korkee. Sit alhaal tumppi veti ou beibe tanssii ja se ol aika jännän näköst, sain sen jopa videol:D Pojat keksi myös uude panokoneen.

Sit mentii jonnekki ihme kirkol, joku tuomio kirkko kai. No, ensi oltii siin pihal, leikittii hiekkalaatikos:D Sit sisäl todettii Heddan kans et se kirkko on aika pervo. Katos oli käärme, seinil ol alastomii poikii jne. Ja Heddan mukaa siin yhes isos maalaukses yks varjo oli sen kyrpä. Mut iha tiedoks, se oli varjo :D Tai niinku elina sano "KYRPÄ TAI EI SE NÄKYS!"

Sit mentii koskikeskuksee, seikkailtii vähä ku etittii vessaa:D Heddal ol järjetn kusihätä, ja lopult ol kaikil muillaki. Sanottii et vessa on YK kerrokses mut se ol "vaan henkilökunnal" ja sit säädettii iha helvetist ku ei löydetty sitä. Yks jätkä hissis vähä hymyil meil ku me tullaa (taas kerra) hissii ja ollaa vaa et "JUMALAUTA MIS SE HELVETIN VESSA ON SAATANA!" "No nyt me ollaa AK kerrokses!" "Eikä olla ku YKs!" "No, haista paska sitte!" Lopult päädyttii yhen kahvilan vessaa:D

Sit mentii vähä min sattuu shoppailee, kaik osti kiroileva siili pinssin suomalaisest kirjakaupast:D Mentii mäkkii vetää ranskiksii ja sit käytii lelukaupassaki:D Säädin vähä siel semmosen keppihevosen kans ja yks pikku tyttö katto mua vähä. Mut se oliki pikku poika:D

Sit mentii ylen studioil ja enne sitä me elinan kans mm. kierittii semmone mäki alas:D Sit heiteltii toisiamme ruohol ja tällee. Sisäl sit kierreltii ympäriinsä, JA OOTKO VÄHÄ KADE KOSKIN POINTZIN LAVASTEISIIN JA NÄIN JANNE AHOSEN!! Hähähää! No joo.

Sit mentii kotii ja koulul huomattii et jes, Elinan pyörä ol kössitty. Wuhuu, kiva pääte päiväl..

No mut muute ol kivaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.