IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Torstai!Perjantai 13.04.2007 03:06

Pittää merkitä kalenteriin: 12.April, the day I wore flipflops!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja silleen, puihin on ilmestyny lehet :o taas missasin sen yön, kun ne hyppää esille. Monena vuotena on pitäny mennä kuuntelemaan ulos kun ne tekee sen. Kuuluu vaan sellanen plop...plop...ploploploplop... plop... jokapuolelta ja aamulla on lehdet puissa!
Pyydän rakkaalta Neverneverlandiltani nöyrimmin anteeksi, talven mittaan kerkesin manata kuinka väritön ja ruskea ja kaikkea tämä paikka on, mutta myönnettäköön, että tulee se kevät tännekin. Oikein herttaista on kun on puskat ja iiiisot puut vihreitä ja kaikkea! Noi nätit magnoliat varisi jo alas, tai mikä lie puu olikaan, hassu kun eka tulee ihanat herkät vaaleanpunavalkoiset kukat ja sit ihanat hennonvihreät lehdet ja sitte ne kukat tippuu alas :( aika surullista. Huhtikuussa!!! mikä ihme puu toi mahtaa olla. Koristeomenapuun tai mikälie olikaan taisin nähdä kukassa myös ja jonkun uuden vaahteralajikkeen lehdessä... omenapuut nousee viiteen metriin ja ties mitä.

Koulussa oli taidefilosofian koe. Viisastuin ihan. Kirjottelin kolme sivua jotain Ihan Liian Fiksua jostain hiton contemporary artista. Siis vallan mainiota tekstiä kyllä, mutta eri asia sitten osuiko se sen topicin alle vai ei :D nooh, niin, katsotaan sit. Ja tänään myöskin sai käyttää hametta ja melkeinhihatonta paitaa kouluun polkiessa. Illalla +21c. Lauantaiksi +24c. Ensi viikolla +10c. Hoovee!! No, kaikkee ei voi saada :/
Elsje

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.