IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Summer heatLauantai 21.04.2007 03:27

Nii just!!

np: It always comes as a surpise - PSB (nyyh, kurr!!)
Voi huoh kuinka rasittavaa tämä kevät. Yhtäkkiä alkaa kaikki urokset olla oikein herkullisia - siis ne samat pällit, jotka syksyllä oli ihan kauheita liimalettiamishybridejä:/ Tänään oli Keithin preppaustunti maanantain kokeeseen - oli urkainalainen Arthur tämän viikon opena, kun edellämainitulla oli jotain koreografiajuttuja. Niin siis, nytte kun K.D. antoi niin ihanat marksit mulle, niin voinkin avoimesti jo tykätä siitä :D Eikäkun, se oli siviililookissa tänään, ja sanotaanko suoraan että, jos se olisi esim 10v nuorempi ja edes bi, niin olisin kyllä ihan tolkuttoman rakastunut siihen :p se vaan on niin- niin!! :S (Niin siis tosiaan- kaikki kurssit palautteiden osalta selkeästi läpi. Hemmetinmoinen nostatus joulusta. Olen YLPEÄ ITSESTÄNI, TEIN SEN!! Olen ihana ja paras)
Eilen oli anatomian koe. OSASIN NE LUUT!!!! KAIKKI!!!! eilen tuntui kanssa aika lomalta, lukuosuudet ohi (vaikka kulttuurihistoria tulossa mut), tanssijutut melkein sujuu. Tämän viikon kulutin kattelemalla viime vuoden kevään tanssikisojen duofinaaleja. Aika herkkuja... Nyt on sellainen paluu juurille -vaihe, koko vuoden modernisyötön jälkeen. Oma soolo on varmaan tyyliltään juuri sitä, mitä Suomessa kutsuttaisiin showtanssiksi. Mukava tehdä, kun ei tartte miettiä et onks nyt tyyli sopiva, tekee vaan mitä haluaa :) Tuo puku näyttää aika merilevältä, mutta jospa se menis ... :p Ja sellainen asia kuin lavakarisma - mistä sitä saa?? tahdon...
Ja toinenkin mukava juttu tälle viikolle - kesäloma alkaa onneksi just eikä melkein oikealla hetkellä. Meni huolestuneeksi, et vetääkö heinäkuun puolelle, mutta ei sentään, hiphei!! Hauskaa sukkulointia luvassa Oulu-Halikko-Helsinki-Rauma-Tampere ja mitäs kaikkea. Kuinka ihana fiilis, saa vaan vapaasti reissailla ympäri Suomea :)
Perjantai! Huomenna reenausta mahdollisuuksien mukaan jos koulusta löytyy tilaa, tai sitten jossain puistossakin vaikka. Sama se, soolo on saatava kuntoon :/ ja duo kanssa. Tasan vuosi sitten muuten olin täällä ensimmäistä kertaa, 21.4. oli audition :)
Onpas nyt positiivista, hihhelihuu... aika spookya.

Elise
(...you smile, and I am rubbing my eyes at a dream come true)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.