IRC-Galleria

... olla Nuuskamuikkunen ja käydä vähän bängäämässä Aliisaa <3 Thomas tos vieressä tosiaan tokaisi että sen unelma olis olla Nuuskamuikkunen ja panna Aliisa ja eihän täs nyt vittu voi muuta kuin olla aika lailla samoilla linjoilla.... Täs muumijaksossa jota nyt katotaan tulee Taikuri! Haluun nähdä sen, kyseessä on nimittäin aika jumalainen heppu ^^ Muumimamma on muuten yksi mun suurimmista idoleista, se on niin cool ettei mitään rajaa... Oli tilanne sit mikä tahansa, niin se vaan menee keittämään teetä <3 Sitten kun joku tollanen henkilö, joka on aina niin asiallinen ettei mitään rajaa, sanoo jotain vakavaa, niin kaikki ottaa sen heti kuoleman vakavissaan. Herra jumala mika auktoriteetti sillä naisella! Oon kateellinen. Muumeissa on kyllä ihan vitun monta aivan uskomatonta hahmoa näiden edellämainittujen lisäksi, esim:

Muumipappa: Aivan täydellinen faija! Uskomaton persoona ja vitun makee hattu! (ps. join ton vikan viinilasin ykkösel, vähän kitkerää shittii)

Mörkö: Ehkä sympaattisin olento ikinä.

Pikkumyy: Totuuden torvi! sanoo asiat niinkuin ne on ^^ "Minua yököttää" :D


Joo, sit vielä sellanen juttu et ei vitulla päähän mitä settiä tuolla "se oikea" chatissa. Mikä näitä vitun pellejä vaivaa :S

Niin ja sit viel sellanen juttu et toivon mukaan saan ens viikol duunii joltain ametrolta ja pääsen siirteleen jotain typerii boksei jos käy tuuri... toivottavasti onnaa :) sit sais semisti cashii sivariaikaa varten ja sais pleikkari kolmosen ja full hd telkkarin 8) vittu mä haluun päästä pelaamaan metal gear solid nelosta ja sit kanssa jotain final fantasy kolmeetoista ja versus XIII:tä <3 Ja kai niit muitakin ihan jees pelei on, esim devil may cry 4 ja ressa 5 vois olla aika jees :) Pelaaminen on kyl öbaut elämän tarkoitus kun puhutaan noista peleistä jotka on vittu sitä parhautta <34567891011121314 kullit pendossa ja lada on ihan paska :D Ei kannata ajaa mutkikkaalla tiellä koska silloin voi tulla vastaan tosi kurvi ja silloin menee vinkkarit ruttuun. Piste.

Nyt meidän pitää palvoa Taikuria ->



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.