IRC-Galleria

Tiistaina mentiin vihdoin tutkimaan elektroniikka haveniä, eli Akihabaraa... Akiba, kun ei jaksa kirjoittaa koko nimeä.

Kun oltiin kävelty ympäriinsä jotain 15min, äiti sanoi ääneen sen mitä olin jo ehtinyt miettiä: "Millä nää kaikki kaupat kilpailee kun ne kaikki myy samoja asioita?" Tyyliin kaikki kaupat myi samanlaisia 3G -puhelimia, samoja kameroita ja samoja iPod -tavaroita. Sitten oli sellaisia sivukatuja jotka oli tupaten täynnä kaiken maailman piuhoja, kameroita ja valoja ja kaikkea jännää joilla en itse tekisi yhtään mitään. Etsin itselleni iPod nanoa ja Mac Storesta kyseltiin tästä camera connector -piuhasta, jota pyydettiin, mutta jostain syystä niillä ei ollu. :P Bummer. Oliskohan jossain Shinjukussa...

Etsittiin siskon kanssa anime fanikama -kauppoja ja jotenkin se oli aika... scary? Saa luvan kattoa minkälaisia kuvia siellä seinillä oli, ei kiinnostanut mennä iloiseen hentai puotiin. 8D Tutkittiin paikka nimeltään Animate. Olisikohan jotain 6 kerrosta täynnä anime dvd:tä, mangaa, doujinsheja, soundtrackeja, fanikamaa... Tykkäsin. Aika paljonkin. 8D Jokaisessa kerroksessa oli ainakin kolme pientä tv:tä jotka pyöritti randomeita anime jaksoja. Oooh ne kamat... ostin D.Gray-man -paidan [musta, edessä excorcists' cross ja takana logo ja Allenin, Rabin ja Kandan kuvat~], sekä ison Allen manga julisteen. Teki mieli ostaa KH2 juliste ja Ruro-Ken -paita ja kaikkea muuta... Mentiin sen jälkeen toiseen samanmoiseen. Siellä oli enemmän figuureja. Minnalle etsin niitä OP -figuureja, mutta Luffy ja Usopp oli sold out ja ne ei ollu hirveen kätevän kokoisia... tahi hintaisia. Pitäisköhän mennä takaisin Akibaan, kun jäi ostamatta yksi hieno OP -paita jonka halusin Minnalle. ;; Oli siellä Orochimaru -paitakin o/ 'Bloodthirsty serpent Orochimaru' uuu~ Ah, se tyyppi on sen sarjan ainoa tarkoitus.
Tyttö -figuureja on kyllä kerros toisensa jälkeen. Olisi kätevää olla jätkä tai bi. :P

Illalla isä ja mä seikkailtiin tiemme Ayaseen ja siellä Tokyo Budokaniin, Hatsumi-sensein treeneihin. Olin tuota.. pikkasen hermona. Olin aivan varma että ne tappaa mut siellä. :P Erikoisinta oli, että ensimmäinen jolle puhuttiin paljastui suomalaiseksi. Dojossa suomalaiset vaan alkoi kerääntyä ja kerääntyä... yhteensä meitä taisi olla kahdeksan. :0 Tykkäsin treeneistä! Hatsumi ei kyllä vetänyt, vaan Noguchi-sensei... enkä kuollut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.