IRC-Galleria

Invision

Invision

Asiat eivät ilahduta ihmisiä. Ihmiset ilahtuvat asioista.

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä, olen akeijuisti!Tiistai 29.01.2013 18:50

Olen ilmiselvästi syntynyt aivan väärään yhteiskuntaan. En voi liikkua missään julkisessa paikassa ilman että joku tekopirteä tuikkupää astuu kävelylinjani eteen ja kysyy "Joko toivomuksiisi on vastattu?" tai "Oletko jo hyväksynyt keijupölyt keuhkoihisi?"

Joskus epäilen, että keijupöly onkin jokin täysin konkreettinen (ja vaarallinen) huumausaine, joka hitaasti mutta varmasti tuhoaa jokaisen rationalismiin kykenevän aivosolun mitä keijuisteilta löytyy. Metaphor my ass! Ettäkö pitäisi muka kuvaannollisesti hengittää sitä piksipölyä keuhkoihinsa ja vain silloin voi oikeasti tuntea ylikeijun läsnäolon, nähdä alikeijuja, saada toivomuksiinsa vastauksia sekä päästä keijutarhaan kun keuhkoissa ei enää pihise henki eikä mitkään pölytkään.

Ehkä se aiheuttaa muutakin kuin aivovaurioita. Ehkä jokin vaikuttava aine johtaa retinoidenkin muodonmuutoksen mikä selittäisi ne sateenkaarisateet ja keijuhavainnot. Haluan ymmärtää, mutta tavallaan en halua. Ja miksi edes suostuisin astumaan sellaiseen valtakuntaan (keijutarha), jonka hallitsija on minua suvaitsemattomampi, epäjohdonmukaisempi, pikkumaisempi, irrationaalisempi ja epäoikeudenmukaisempi? Miksi he suostuisivat?

"Ylikeijupilkkaa!"

Saisitte te keijuistitkin avata olipakertaa välillä ja lukea mitä se kaikkivoipa, kaikkirakastava ja kaikkitietävä (mikä siis on yhtälönä looginen mahdottomuus, muttei heitä kiinnosta) ylikeiju on mukamas tehnyt. Se ei ole kaunista luettavaa. Ellei sitten selektiivisesti tartu vain niihin ruusuisiin tekoihin ja sivuttaa ne risuiset. Surkuhupaisinta on kuitenkin katsoa kun punakeijuistit ja viherkeijustit ottavat yhteen siitä mikä on olipakerran oikea tulkinta ja mitkä sisäiset ristiriidat pitäisi milläkin tavalla tulkita. Protokeijuisteista en sano sanaakaan. Tästä syntyy varmasti vähintään kolmosluokan paskamyrsky ilman että sellaisia eksyy tänne kommentoimaan.

Ja kun se todistetaakka on edelleen sillä, joka väittää jonkin olevan olemassa. Vai uskovatko he että minulla on marklareita taskussani niin kauan kunnes tunkevat itse sinne kätensä ja toteavat ettei siellä niitä ole? Hämmentävää. Sanon keijuistille, että maali seinällä ei ole vielä kuivunut niin hän tökkää sormensa sinne testatakseen. Sanon hänelle että ylikeiju on tuolla jossakin, niin hän uskoo siihen ilman minkäänlaista aivoprotestia. Miksi he uskovat johonkin, jolla ei ole mitään vaikutusta yhtään mihinkään?

"Helinä kuoli sinunkin syntisi puolesta!"

Kiehtovaa. Lähinnä siis se, että Heli oli ominaisuuksiltaan ja urotöiltään hämmästyttävän samankaltainen kuin häntäkin edeltävät "profeetat" Leprecha, Sprite, Korrigan, Jinn, Sylph ja satakunta muuta. Viisaitakin sanoja tietysti Helinän väitetään lausuneen eikä siinä mitään pahaa, mutta että olisi muuttanut veden energiajuomaksi? On tainnut anonyymeillä kirjoittajilla hieman päristä - ilman väitettyä materiatransformaatiota.

Eniten minua kyllä ihmetyttää ettei heistä suuri osa ymmärrä ettei akeijuismi ole mikään uskonto. Sitä sanaahan ei olisi edes olemassa enkä tarvitsisi sitä käyttää (tai tulla leimatuksi) ellei maailma olisi täynnä ylikeijuihin uskovia. Mikähän olisi paras tapa saada heidät ymmärtämään tämä? Kunpa olisin jossain toisessa ulottuvuudessa tai toisella planeetalla, jossa ei olisi keijuihin uskovia (tai ainakin niin vähän, ettei heitä otettaisi vakavasti). Oltaisiin vain sekulaarisessa yhteiskunnassa, jossa ei toivota muutosta parempaan vaan osallistutaan siihen ihan itse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.