IRC-Galleria

Elämän tosi asioitaSunnuntai 27.04.2008 03:42

Hahah ehkä jotenki oudoin viikonloppu ikin! tai ei ny välttämättä outo, mut erikoinen. kiva kuitenki! Ja se o kuitenki tärkeint, siistii pitää olla :DD Eilen eli siis pe oltiin arezin kans kuvaa malmil. Koulujuttui. Malmin porukkaa. Oli iha jees. Tai no ei kyl aluks, mut sit päästii vauhtiin ja soluttauduttiin malmilaisten joukkoon :D Hey ja kelatkaa, meil oli polaroid kamera messis! Tuli niiiiin vitun siistei picei! Aaaaah rakastan polaroidei.

Oli aika jees oikeestaan mennä vaa juttelee tuntemattomien kans ja heittää jotai läppää, varsinki jos porukal oli reput kilisevä messis ni neki lähti juttuun mukaan. Ja saatiin loppujen lopuks paljon parempii kuvii ku mitä olin aluks kelannu. Vaati kyl pokkaa mennä puhuu joillekki randomeille, varsinki ku ekat pari tyyppii oli tylysti sanonu et joo et saa kuvaa, painu vittuu tyylil. Noh, mut malmi, mitä muuta voit kelaa?

Ennakko luulost meinikii. Siitki ois hyvä päästä eroon, mut mikäs teet, ku oot tällänen. Kelatkaa nyt ku porukka yleistää iha huolel ja helposti. "Joo kattokaa tuol menee toi lissu, ja tuol toi fruittari, toi kerran sano mua horoks, se ite on niiiin huora ettei mitää rajaa. Kuulin et toi kuuntelee hevii, mikä nolife!" Yleistäminen o oikeesti aika syvältä, ei ihmisiä kuitenkaan voi loppujen lopuks arvostella ulkonäön perusteel. Esim tnä puhuttii yhest tyypist joka o vähä "läski", no ei tod mun mielest. Sit jotkut menee haukkuu viel tollasist asioist. Mille ei välttämättä oikeesti voi mitään. Luonne oikeesti on paljon tärkeempi. Entä sitte jos sul on vinot hampaat tai rumii vaatteit? Minkäs teet jos et keksi rahoilles parempaakaa tekemistä ku tuhlaa ne merkkivaatteisiin? "Vittu sä oot porvari" kommenttiiki kuulee nykyjää nii paljo. Ärsyttää. Säälittävää oikeesti.
Ja äääärgh mitä yleistämist toi yks paviaani selittää aina msn, taaski, sori nyt vaan jos luet tätä. Mitä vittua oikeeti menet edes selittämään asioista josita et tiedä mitään, luulet vaa tietäväs koska yleistät!
No mut myönän jälleen kerran, itekki oon samanlainen, eiköhän kaikki vähän oo. Ei kukaa oo täydellinen. Mut kuitenki liika on liikaa. Äääääh, tänää tuli jauhettuu nii paljo jo tollast herkkää et ei enää jaksa. Kelataan jotain muuta. Damn, mihin jäin? Ai nii joo.

Ja oliko sitte vähä outoo, ku heti malmin sen jonku kauppakeskuksen sulkemisen jälkee porukkaa ei ollu siel enää missää. Oltii rezzin kans iha et "mitäääääh?! anteeks, mihin on kaikki kadonnu", varsinki ku päiväl porukkaa oli iha huolel. Ja hei viel joku perjantai ilta! Onneks sit löydettiin kuitenki jotain ihmisii, jotka viel suostu kuvattaviks.

Himaan pääsin sit vast joskus puol kahen aikaa, vähä enne. Ja oliko hieman siistii ku siin teboilin kohal jotkut rändömit tulee heittää mulle jotain läppää, ku oli koko illan ite ollu se rändömi, joka menee heittää jollekki jotain ja kysyy saaks kuvata. Siistii, en ollu illan ainoo outo. Monet muute kelas, siis niist jolt käytii kysyy et saaks kuvata, et ollaanks me poliisil töis tjn ja kuvataan nuoriso dokaamist et voidaan ilmiantaa possee tjn :DDD HAHA

Paskempikin perjantai ois voinu olla.

No tänään sit sai nukku piiiiiitkään, nammm. Eikä kukaan ollu ees kaivannu aamul. Oho, yleensä joku ain txt tai soittaa jotai enne kahtatoist. Meikä nukkuu :DD

No sit ku pääs kunnol käyntiin ni lähti hiihtää itikselle päin. Näin riikkaa ja mimmuu, sit niitten kans steissille äkkii tekee bisneksii arezin kans. Joop. Sitte hiihdettiin ympäriinsä stadis ja idäs. Ja nähtii jotai porukoitki. Käytii pizzal. Namms. Ei oo safkannu pizzaa kunnol nii pitkää aikaan.

Ja nyt yht äkkii sain jostain jotai energiaa iha hullun ja kukaa ei selitä missään mitään mulle ku riikanki käsi kramppaa. Mul vähä silmät kramppaa, mut ehkä se burana auttaa mitä vähä maistoin. Oli muute aika erikoinen juttu seki, ku et öööö. mitä olin sanomas? Taas tää ajatus kulkee. Aivot vittu tahallaan sabotoi mun tarinatuokiota. Damn.

No joo mut enne ku lähin sit itikses himaa ni olin sanonu riikalle et salee meil o jotku reivit himas, ku tnä oli talkoot. Pääsin sit siit himaa ja mitäs takapihal tapahtuukaa? Musa soi täysil ja fossiileil o partyt pystys. Että repes! hahah niin huvittavaa. Porukka vaa tanssi vitun vammasesti aivan jurris! :DDDDD Ei oikeesti voinu muutaku nauraa. No sit siihe pihalle dissaa vanhempii jassun ja amandan kans. Kai ne jäbätki siin sit jotain heitti, ennen ku ne huudettiin nukkumaan :DDDDD LOL! Oisitte vaa ollu näkemäs. :DD

Ainii joo ja vähän niiku lupasin mennä aamul kirppikselle. En taida jaksaa. Ilmottaisko joku mun puolest arezille, se muute suuttuu ja pistää pommin mun laukkuun, et räjähdän taivaan tuuliin. Muutun tuhkaks. No mut jos näin käy ni riikka hei, tuu siivoo tuhkat. Kasvata must vaik joku kukka. Tuun sit ain koeviikol kertoo sulle kaikki vastaukset. Ehehee. kuivaaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.