IRC-Galleria

Elämäni viimeinen Cooperin testiMaanantai 21.09.2009 21:14

Ja se oli kamala se. Tavoitteeni oli juosta se neljä kierrosta, ja saavutin sen; neljä ja kolme neljäsosa kierrosta. Olen enemmän ku tyytyväinen itseeni. Nyt on vaan jalat aika hellinä ja päätäkin särkee kevyesti. Eikä se inhottava saksan kurssityö helpota tilannetta mitenkään.

Saksasta vielä, meidän tunnille tulee huomenna nuori opiskelijatyttö Saksasta pitää meille jotain aiheeseen liittyvää. Hermostuttaa ja on vähän kiusallinen olo. Mun kielitaito ei oo vielä mitään kymppiluokkaa ja huomenna luultavasti joudun puhumaankin jotain enemmän ku tavallisesti. Täytyy panostaa ääntämiseen tuplasti enemmän.

Miyavin keikka on ylihuomenna. D'espairsRayn keikkapäivänä mulla ei ollut keikkafiilistä ollenkaan, mutta nyt on vaikka muille jakaa. Tahdon taas fiilistelemään hyvän musiikin pariin ja kuolemaan väenpaljouteen. En mä suotta rakasta keikkoja; niitä ei ihan joka päivä koe.

Vahvistin tänään seuraavan cosplay-projektini. Kaikesta epävarmuudesta ja evo-tunteesta huolimatta aion tehdän joskus mainitsemani HIZAKI-asun. Ihan äärimmäinen deadline on Animecon 2011, mutta yritän saada sen valmiiksi jo Traconiin ensi kesäksi. Toivottavasti kaikki menee niinkuin pitäisi. Materiaalit olen jo miettinyt ja asusteita etsinyt, joten kaikkien fysiikan lakien mukaan sen pitäisi onnistua. Se PITÄÄ onnistua.

Aaah, GazettE. Miksi mä en yksinkertaisesti pidä siitä bändistä, vaikka kuuntelenkin sitä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.