IRC-Galleria

Kiwa

Kiwa

Rakkautta tuli 3880g< 3

:oMaanantai 20.11.2006 15:55

Aloin miettiä -jälleen kerran- tunteita. Lähinnä mun mieleni alkoi harhailemaan vääriä polkuja, pohtiessani onko tässä ihastumisessa mitään järkeä. Pitäishän mun tietää miten tässä käy, aina tässä niin on käynyt. Tunnen jotain, hän ei. Loppu. Helpompaa vielä olisi luovuttaa tässä vaiheessa peli jollekkin muulle, ennen kuin vedot on lyöty ja tulokset julistettu. Luvut taululla ottelussa Kira - Rakastuminen 0-100. Jos tällä kertaa jättäisin pelaamatta? Pelaisin varman päälle, riskin sijaan.

Mutta onko todellakin niin, että paras tapa ennustaa tulevaa käytöstä on mennyt käytös? Onko mut vaan tuomittu tekeen ne samat asiat uudestaan, koska oon niin tehnyt jo kerran ennenkin? Kuka sen määrää voiko tarinan kirjoittaa uudestaan, vai pyyhkiikö joku sivut kun tarina on pistettä vaille valmis?

Ehkä mun pitäis päättää, yritänkö muuttaa historiaa, luoda uutta historiaa, vai antaa historian toistaa itseään uudestaan. Päätänkö olla ihastumatta/rakastumatta, vai pistää tämän jutun toimivaan, vai ihastua ja ottaa takkiini? En osaa päättää. Vaikkei tää ehkä edes mun valita oo. Mun käsketään katsoa ja olla katumatta, mutta mä mielummin jotenkin itse kallistun katsomatta ja katumisen puolelle. Ehkä siis notkautan laivaani kerrankin oman mielenmyrskyn mukaan.


Mä tiedän et sä tiedät että mä tiedän jotain.
miten sen sulle sanoisin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.