IRC-Galleria

Tällä hetkel mä nii toivon et saisin ajatukset kerättyy kokoon ja järjestettyy siististi niiku kirjat kirjahyllyyn. Vois lajitella ne eri luokkiin ja löytäs samantien vastauksen kaikkeen... Jos osais organisoida asiat hyvin.

Mun pitäs kirjoittaa aineeseeni homoista vaihtoehtoinen aloitus ja lopetus eikä mitään tuu mieleen. Musta nykyset on nii hyvät ettei niit ees kannatas muutella. Mutta ne pitää tehä jotta voi osottaa että on ajatellu asiaa kunnolla... Haetaan äikässä mahollisimman täydellistä tekstiä.

Ja sitten pitäs saada Katjan kanssa tehtyä jonkinmoisia tilastoja psykologian projektille. Vaikka sen ei kyllä vielä tarvitse valmis olla...

Sitten pitäis saada matematiikan tehtävät tehtyä ja koska ajatukset ei kulje ja ne tehtävät on sanallisia niin oon ihan pulassa niiden kanssa! On masentavaa todeta ettei osaa jotain niin helppoa... Jotain semmosta mikä on älyttömän yksinkertasta ja minkä on oppinut useaan kertaan.

Kaiken kaikkiaan asiat on ihanalla mallilla ja mulla menee yöunet näitä kaikkia tehdessä tätä menoo... Saas nähä jaksanko edes lujikseen raahautuu ku nukahan heti ku pääsen kotiin. Saavat ihmiset tulla kantamaan mut lujikseen ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.