IRC-Galleria

Jostain heti lainaa tililleMaanantai 10.05.2010 22:40

Lama puskee ja lakkoja paukkuu joka suuunnalla. Ruuan hinta nousee ja taloakin pitäisi ostaa. Rahaahan näihin palaa helkkaristi ja lainaa tarttee hommata. Pikalainaa on helppo käytellä pienelektroniikan osteluun ja niin edelleen. Mutta suurempaa lainaa pitäisi varmaan autoakin varten hankkia. Onneksi on olemassa monia heti lainaa tillille myöntäviä luotonantajia.

Pankkiin pitäisi perjantaina mennä kyselemään asuntolainaa. Meinasin lainansaamiseksi ottaa omaa pääomaa käyttämällä halvempia hetilainoja. Aiempaa kokemusta on pienemmistä lainaa heti tilille antavista firmoista, mutta suurempia monen tuhannen euron hetilainoja ei ole tullut kokeiltua.

Jatketaan vielä perjantaihin asti pikalainojen ja suurempien lainojen kartoittamista ennen kuin otetaan heti lainaa tilille. Samalla pitää selailla erilaisia autoja ja moottoripyöriä, jotta voi tarkemmin kartoittaa, mihin lainan käyttää :D Eiköhän sieltä joku sopiva vehje löydy. Velkakierteen yllättäessa voin sitten paeta ulkomaille, vaikkapa Thaimaahan elelemään viimeisillä pikavipeillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.