IRC-Galleria

Lainaa 1000€ ilman vakuuksiaKeskiviikko 22.12.2010 21:53

Varsin moni etsii netistä lainaa 1000€ ilman vakuuksia jo varsin usein. Miksi ottaa juuri 1000 euroa lainaa heti tililleen? Tonni on maaginen tasasumma, joten sen lainaaminen tulee helpommin mieleen kuin vaikkapa tasan 900 euron lainaaminen. Kuitenkin järkevintä olisi hakea lainaa 1000€ vain jos tarvitsee täsmälleen sen verran rahaa. Jos taas tarvitsee jonkin verran alle rahaa, niin kannattaa lainata useinkin pienempi summa, jolloin voi säästää ylimääräisissä kuluissa ja koroissa.

Kannattaa toki huomioida tällöinkin, että tarkastaa 1000 euron lainoista sen halvimman vaihtoehdon, sillä erilaisilla lainatuotteilla voi olla suuria eroja. Lainaa haettaessa kannattaa myös huomioida laina-aika. Jos tarvitset lainaa 1000€ ja aiot maksaa sen takaisin 14 päivässä, niin Ok Money on halvin vaihtoehto. Kuitenkin saman 1000 euron lainan saat myös Ostosraha.fistä 60 päiväksi halvemmalla, jolloin taloudellisesti kannattavampaa olisi hakea Ostosraha.fistä lainaa. Kuitenkin pidemmästä laina-ajasta voi koitua harmia, jos käytät rahasi taas uudelleen ennen takaisinmaksua, jolloin joudut hakemaan pidennystä laina-ajalle tai hakemaan muualta uutta pikalainaa maksaaksesi vanhat velkasi.

Mikäli etsit halpaa 1000 euron lainaa, niin seuraavat tarjoajat ovat halvimpia seuraavilla laina-ajoilla:
60pv - Ostosraha
180pv - BIGBANK
240pv - Ostosraha
365pv - Risicum Capital
730pv - Risicum Capital

Sikäli kuin etsit muuta kuin pelkästään 1000 euron pikalainaa tai kulutusluottoa ilman vakuuksia heti tilille, niin muista aina kilpailuttaa eri vaihtoehdot. Heti lainaa -tarjoavien palveluiden välillä on huomattavia eroja, kuten edellisestä esimerkistä huomaat. Täten laske aina täsmällinen summa, jonka tarvitset. Tämän jälkeen laske taloustilanteesi ja tulevat menot ja tulot, jotta voit päättää, kuinka nopeasti voit hetilainasi maksaa takaisin. Sen jälkeen suuntaa esimerkiksi osoitteeseen http://lainaa-heti.maenpaa.biz/ ja hae heti lainaa tilille.

Edellisen linkin mukaiset sivustot ovat kaikkein parhaita tapoja hetilainan kilpailuttamiseen, sillä sellaisilla listataan useita eri luotonantajia ja pystyt suoraan taulukosta valitsemaan halvimman vaihtoehdon, joka sopii tarpeisiisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.