IRC-Galleria

Millainen on hyvä linkkihakemisto? Sellainen, jossa jokaiselle linkille on oma alasivu! Miksi? Enemmän alasivuja, joten hakemistoon enemmän kävijöitä. Myös hakemistossa olevat linkit saavat enemmän hyötyä omasta alasivustaan, jossa on linkkiin liittyvää sisältöä ja linkki avainsanalla. Esimerkki hyvästä hakemistosta on http://www.seolinkit.com.

Monella hakusanalla kilpailu on varsin kovaa, ja nämä vaihtoehdot on pakko ottaa huomioon. Yksi hyvä esimerkki kilpaillusta alasta on pikalainat. Tsekkaa esimerkiksi seolinkit.comista pikalainat. Sivulla on tietoa pikalainasivusta, jossa on pikalainavertailu, esittelyjä arvosteltavista yrityksistä ja uutisia alaan liittyen. Kyseinen pikalaina -sivusto hyötyy tästä huomattavasti enemmän kuin siitä, että se olisi linkkinä yhdellä sivulla monen muun linkin yhteydessä.

Pikalaina on varsin kilpailtu ala, joten käyttäkää erityisesti hyviä linkkihakemistoja, mutta etsikää linkkejä sisään monista muistakin hakemistoista. Toki hakemistot on suhteellisen huono tapa hankkia linkkejä, koska ne eivät ikinä ole niin hyviä vaihtoehtoja kuin luonnolliset linkit. Pikalainayrityksen kannattaakin pyrkiä hankkimaan linkkejä tekstin joukosta sivuilta, joilla on samaa sisältöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.