IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uhuSunnuntai 05.04.2009 20:19

sain kaksi päivää sairaslomaa.

Menin sisään ja sanoin et joo oon ollu 5kk sairaslomalla ja nyt kun palasin töihin, mun koko käsi kyynärpäästä lähtien on kipee ja tohon kämmenselkään on ilmestyny tommonen kova pienen herneen kokonen kyhmy.
Se testaili kädestä sitä kyhmyä ja totesi että se on varmaan toi laskimohaara tossa kädessä turvonnu, siinä on pieni häivähdys mustelmaa päällä.
Kyynärvartta ja rannetta se kokeili ja totes että aika harvinainen rasitusvamma kun ei oo tenniskyynärpää (kyynärpään sivut kipeät) tai golfkyynärpää (kyynärpään sisäkylki kipeä). Totesin että mulla on varmaan sit joku ihan oma kyynärpää.
Sitten se kysyi että mikäs on se kipulääkkeiden tilanne siellä kotona. Totesin että on buranaa, panadolia, tramalia, panacodia, lyricaa.. No, kuulemma burana on ihan jees, tramaliin sun muihin ei ihan kannata tukeutua. (nauratti)
Nyt ei saa sitten tehdä yhtään mitään ikinä. Ja kaiken lisäksi kaksi seuraavaa tuntia pitäs kattoo formuloita. EPPARII.

Myöhemmin ukko totesi että se kyhmy mun kädessä on suonikohju. Hetken keskustelun päästä tämä kysyi että oonko lyöny sitä kättä mihinkään ja mulla välähti.

Tossa torstaina (tai keskiviikkona en muista) kotiinlähtiessä laitoin käden oikean polven päälle ja nostin jalkaani laittaakseni sen kenkään. Löin oikean käteni kämmenselän pöydän reunaan ja muistan kuinka anukin ihmetteli sitä mötäkkää. Se myhky tuli siitä!

Varokaa lyömästä käsiä pöytiin kun siitä tulee ihon alle herneitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.