IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 03.04.2009 16:44

Eipä tullut eilisestä eilen kauheasti kirjoiteltua, vaikka ajatuksena olikin. Mieleni harhautui jälleen muille poluille ja lanka katkesi lopulta.
Joop, käytiin sitten eilen tyttöjen kanssa Porissa vähän kiertelemässä kauppoja. Mun oli ensin tarkoitus mennä yksin, sitten pyysin Karia mukaan ja lopulta Mari ja AB:kin olivat messissä. Mentiin Poriin ja olin sopinut tapaavani Riksankin pikaiseen, joten käväisin sen kanssa Hunussa kahvilla. Sen jälkeen kierreltiin tyttöjen kanssa kauppoja ja mä löysin tarpeellisten kengännauhojen lisäksi 5 euron t-paidan. Tavattiin Heidi ja Miikkakin. Mari lähti etukäteen Heidin kyydissä Nakkilaan ja me jäätiin Karin ja AB:n kanssa Poriin. Käytiin piipahtamassa AB:n isän luona ja sen jälkeen suunnattiin Mikon luo kahville. Timo oli siellä ottamassa tatuointia. Ai että on hienoa nähdä kun iso mies itkee. :D

Palailtiin Nakkilaan ja menin kauppatielle laulelemaan Singstaria tyttöjen ja virolaisen vaihto-oppilaamme Patrikin kanssa. Uniklubin Huomenna soi taas lujaa ja moni muukin biisi. Kivaa oli. Lähdin siitä sitten ajoissa kotiin nukkumaan.

Tänään oli vittumainen päivä koulussa, kun suunnitelmat hajosivat palasiksi ja olin kymmeneen mennessä valmis ampumaan jonkun, ihan kenet tahansa. Asia onneksi korjaantui ihan kivoilla englanninkielen tunneilla, jotka jatkuukin sitten maanantaina.

Jeps, oli tarkoitus tänä viikonloppuna mennä vierailemaan vanhempien luona Somerolla, mutten sitten menekään. Jää ensi viikonloppuun. Tänä iltana siis suunnataan baariin Annin, Henkan, Karmenin, Patrikin ja Jaanin kanssa. Riksakin kai mahdollisesti piipahtaa siinä jossain välissä, en tie. Toivottavasti saadaan taas kiva ilta aikaiseksi. Huominen menee makoillessa ja kattoon syljeskellessä. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.