IRC-Galleria

Että semmonen ilta/yö.Tiistai 23.06.2009 05:31

Joo'o... Oltiinpa juuri Riian kanssa rentoutumassa iltasella ja kerettiin pohtia nukkumaanmenoa siinä puolen yhdentoista aikaan kun ovelle koputettiin ja leirityttöset kävi sanomassa että tallissa joku putki vuotaa vettä. Ehdittiin pelästyä, että siellä jo kolmas vesikuppi vuotaa karsinaan, mutta ei tietenkään. Tallin yläkerrassa olevien majoitustilojen suihku vuoti putkestaan vettä tallin lattialle. Jes! Toooosi kiva... Noh, suihku pois käytöstä ja koitettiin tutkia tilannetta, muttei löydetty muuta syytä kuin että joku putki siellä katossa vuotaa. Koetettiin pohtia, että josko saataisiin het huomenna putkimies katsomaan tilannetta.

Eipä siinä kauaa keretty ihmettelemään kun leiriläiset saapuivat talliin ilmoittamaan, että kaksi hevosta riekkuu tarhassa ja nyt toisella tulee jalasta verta. Riia kävi katsomassa kun minä jatkoin putkijupakan selvittelyä. No eihän siellä ollut kuin pieni pintanaarmu.

Jonkin ajan kuluttua tuli ilmoitus, että yksi putkimies on vielä tänä iltana tulossa katsastamaan tallin tilannetta. Selvä homma, ei muuta kuin hänelle näyttämään paikkoja. Putkimies ajeli juuri pihaan kun tytöt kävivät jälleen huutelemassa, että nyt tulee taas hevoselta jalasta verta. Huokaisimme siinä että joko taas joku pikku reikä ja Riia lähti katsomaan. Minä jäin putkimiehen kanssa ihmettelemään tippuvaa vettä.

Ja hetken ehti kulua kun Riia jo soitti mulle, että tulepa tarhalle ja ota pinteliä ym. sidetarvetta mukaan. Nyt sattui oikeasti. Loppuilta meni aika lailla hevosen haavaa hoitaessa ja eläinlääkäriä odotellessa. Onneksi selvittiin aika lailla säikähdyksellä, vaikka kerkesinkin jo pelätä paljon pahempaa. Haava tikattiin ja nyt se on siteissä ja hevonen kipulääkityksellä. Ei siis mitään probleemaa. Jonkin aikaa menee, että paranee ja voi taas tunneilla juosta, mutta kyllä se siitä tokenee. Sen verran sotkin itseäni siinä hötäkässä, että suihkuun oli pakko päästä. Suihkusta tultuani kello olikin jo kaksi yöllä. Hiukan murua rinnan alle, nälätti jo niin vietävästi. Nyt sitten nukkumaan ja toivotaan, että jaksetaan huominen päivä. Onneksi puolet tunneista on maastoja, joten pääsen het aamusta vielä lepäämään pariksi tuntia.

Muttajoo, kyllä oli tapahtumarikas ilta. Juuri kun olin Riialle huokaisemassa, että tää leiri alkoikin tosi sujuvasti...
Enkä ees kerennyt sanoa ääneen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.