IRC-Galleria

Systeri on sitä mieltä että oon antanu tutuilleni siitä väärän kuvan, siis niille jotka systeriä ei ole ikinä tavanneet. Joten ehkä pitää korjata hiukan lausumiani joita minulla on taipumus liiotella (varmaan systeri valittaa tästäkin mulle vielä) ;)

Eli siis systeri ei ole urheiluhullu joka vaan paahtaa eteenpäin välittämättä maisemista. Se vaan tykkää kävellä, välillä aika pitkiä matkoja ;)
Mutta ei se kiirettä pidä, vaan kattelee nimen omaan maisemia, varmaan mua enemmän, kun en itse suomessa ainakaan oo ihaillu maisemia vuosiin, muutakun järven rannalla (järvessä on pelottavan paljon vettä ja se uimataidotonta tietysti kiehtoo)

Systeri ei ole myöskään opiskeluhullu, se vaan saa muuten vaan hyviä numeroita ja saanu jopa huonon numeron matikasta kerran.

Vaikka systeri ei tietokoneista olekkaan kiinnostunu, niin se on silti aika nörtti, kun asuu tietokoneen edessä pitkiäkin aikoja, vois sanoa että systeri on paljolti netti-nörtti.
Systerini ei ole myöskään täysin peleistä tietämätön, vaan on pelannut sentään Final Fantasyt seiskasta ysiin läpi, jotkut useampaan kertaan. Meal Gear Solid ja Worms Armageddon on myös sille tuttuja.
Mutta pelinörtti systeri ei sentään ole. (veikaan että se on siitä ihan ilonen)


Niin ja se vertaus että systeri ja mä oltas kun yö ja päivä on huono vertaus kun sekin on yö-ihmisiä niinkun mä. Mutta ei se silti muistuta paljoo mua, asia josta ollaan kumpikin ilosia :=) heh



..... Noh, jos haluun varman päälle sanoo, niin parempi ettette usko mitään mitä kerron mun kavereista ;) Niin ei tuu ainakaan väärinkäsityksiä. LOL


Koetan saada jossain vaiheessa sitä Irlannin matkakertomusta ulos ja jotain kuvia myös, niitä on vaan 471 joten pieni homma valkata joku kymmenen irc galleriaan näytettäväks...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.