IRC-Galleria

Syksy on tullut, vihdoinkin.Maanantai 23.10.2006 15:47

Lehdet alkavat pikku hiljaa kellastumaan ja päivätkin ovat viileämpiä. Sää on kuitenkin melko oikullinen, sillä jonain päivinä saattaa pystyä käyttämään vielä capreja ja t-paitaa, mutta jonain päivinä me hytisemme kylmästä, vaikka pitäisi paksumpaa takkia ja farkkuja. Jotenkin ilmasta pystyy kuitenkin aistimaan syksyn, mitä minä olen jo jonkin aikaa odottanutkin. Bora ei ole vielä alkanut puhaltamaan ja epäonneksemme yleensä torstaisin, jolloin minulla on purjehdusta, on uskomattoman tyyni sää, mikä tekee veneilystä vähemmän kiinnostavaa. Toisaalta yhden kerran oli todella tuulista, minkä johdosta kellahtelimme kumoon purjeveneillämme ainakin kymmenisen kertaa.

Italian viikko tuli ja meni. Show, jonka italialaiset opiskelutoverimme järjestivät oli ihan hauska, vaikkakin aivan liian pitkä ja huonosti organisoitu. Itse nautin Aasian showsta enemmän, mutta ihan kokemisen arvoinen tämäkin oli. Lauantaina järjestimme Andrean kanssa Nordig dinnerin ja kokkasimme lohta, perunoita ja omenapiirakkaa. Ah, pitkästä aikaa kunnon kalaa ja voimme olla ylpeitä loistavasta suorituksestamme. Samana iltana (tai oikeastaan yönä) kirjoittelin sitten historian esseetäni, aiheena ensimmäisen maailman sodan puhkeamisen syylliset, sillä halusin saada ensimmäisen version valmiiksi ennen sunnuntaita, jolloin meillä oli jälleen hiking trip. Pituuttakin sain kirjoitelmalle sen optimimäärän 1500 sanaa ja vielä, kun muokkaan sitä, niin olen aika tyytyväinen.
Hiking trip järjestettiin siis sunnuntaina. Olimme suunnitelleet Internation award game-porukalla (se on sellainen suoritus juttu, johon kuuluu palveluja,aktiviteettejä sekä vaellusta ja siitä voi saada mm. lisäpisteitä yliopistoihin) reitin ja ohjelman. Retkin onnistui todella hyvin ja pääsimme nauttimaan uudestaan Tuttidin (kyläkauppa) valmistamista lounaisleivistä, jotka ovat ihan parhaita.
Nyt on taas sitten taas melko normaali viikko. Mikäli Anan paketti kotoa Harry Potter videoineen saapuu ennen viikonloppua aiomme pitää perjantaina Harry Potter maratonin ja katsoa kaikki elovat putkeen. Sovimme myös Paloman (huonetoverini) kanssa laittavamme ruokaa lauantaina; kumpikin oman maansa juttuja. Ajattelin ehkä leipoa pullaa...
Jos joku ihmettelee, miten minulla on nyt näin paljon aikaa kirjoittaa nyt, voin kertoa, että minulla on nyt free block (hypäri). Niitä on aina välillä. Istuskelemme tässä Anan kanssa keittiössä ja näpyttelemme koneitamme, kun ei mitään parempaakaan tekemistä ole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.