IRC-Galleria

neljän pisteen viikonloppu.Sunnuntai 15.01.2006 21:56

lauantai 14. tammikuuta

aamulla oli lähtö 7:oo tanskun tuvalta. kaikki muut tuntui olevan väsyksissä paitsi mä. meno matka oikeestaan meni muiden nukkuessa, mut mullaki meni aika hyvin, ku tekstasin jennin kans. <: <3 kyyjärvelle pysähdyttiin arin tilaamalle ihanalle aamupalalle.

kun saarijärvelle päästiin käytiin viemäs kamat meidän saarijärven vakiopaikoille, eli hallissa sijaitsevan elokuvateatterin ylimmille penkeille. :D lenkki meni mun vetämän afrotassin parissa, mikä osoittautui hyvin tehokkaaksi.

ensimmäisenä oli kevyesti vastassa lounaan ykkönen, eli euran raiku. eei se peli nyt niin huonosti mennykkään mitä alunperin aavisteltiin, koska saimme EuRalta jopa yhden erän. mua itteä ärsyttää meidän toisen erä töpeksely, koska peli olis ollu aivan voitettavissa. mutta hyvä näin.

toisen pelin vastustajat osoittautuivat cheeppareiksi. :D jonnalla ja mulla oli hauskaa erään nimeltä mainitsemattoman vastapuolen pelaajan seuraamisessa. no. vietiin peli 2-0. <:

kolmas peli vietiin myös 2-0. siinä pelissä mulla oli hyvät selitykset.. tai no. jätetäänpä kertomatta. :D

kotia päästiin lähtemään hyvissä ajoin. eisa tuli suoraan meille. saunottiin. ihanaa. reetta ja marikaki tuli meille. katteltiin leffoja ja laulettiin karaokea. mun ja elisan pääesitys oli älä jätä minua. mikä meni varsin loistavasti. oltiinhan me harjoteltu se jo valmiiks saarijärvellä. :D


sunnuntai 15. tammikuuta

aamulla menin rajalle naisten peliin. jäin sille tielle, eli liikkarille koko päiväksi. oltiin ellun kans puntilla ja kuntopalloa heittelemäs ja sen jälkeen mentiin miesten peliä kattoon. en muistanukkaa et se on noin hauskaa. :D bongailla lenttismiehiä. <;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.