IRC-Galleria

perjantaina milla lusmuili ja jätti menemättä olleskaa kouluun. klo 11 oli lähtö seinäjoen matkakeskuksesta ja kuinkas ollakkaan istuin elluni vieressä.
littoisissa oltiin neljän aikaan ja viideltä päästiinki jo tutustumaan saliin ja pukuhuoneeseen. harkkojen ja suihkun jälkeen mentiin koululle syömään iltapalaa. millaa vähä jänskätti, ku tiesi et nyt näkis jennin. <: sieltä se jenni kipitti millaa halaan ja jeejee! se oli kivaa. <: siinä iltaa sit istuttiin ja tutustuin vähä muihinki lounaan alueen tyttöihin.
yö ei ollu kovin kiva ku mä en saanu unta.

aamulla ei puoli seittemän herätys tuntunu juuri missään. avajaisten jälkeen meidän eka peli oli 11 ja viimmenen 18. sain pelata koko ajan lukuunottamatta yhtä erää. <: turkumillaaki näin, mutta liian vähän, ku sen piti jo lähtee. ):
noo. jennin kans taasen iltaa vietettiin ja mukavasti se meniki höpötäessä. <:

sunnuntaina 15 yli 6 oli herätys eikä vieläkään tuntunu missään. pari peliä pelailtiin ja viiden maissa päästiin lähteen kotiin. bussissa alko väsyttään sen verran et pari ekaa tuntia meni nukkues.

kokonaisuutena mun kolmas aluejoukkueturnaus oli paras tähän mennessä. asiaan vaikutti jennin<3 lisäksi se, että kerranki pystyin olla oma itteni. mikähän siinäki on ollu etten ennen oo voinu, mutta nyt pystyin. hauskaa oli. ja ikävä tulee meidän porukkaa. sain paljon uusia kavereita, joita ei kenelläkään luulis olevan liikaa. <:

kuvia reissusta tulee myöhemmin tänään. <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.