IRC-Galleria

Diudau tilhi.Keskiviikko 06.05.2009 04:21

Fiilis katos, paskaa matos.
Lisää myö pakistaan ja nakkia vakistaan.
Väkisellä äkistää, näpäkö.


Oih, suuria olivat sanansa, ja hän sortui. Ilman hyveitä, ilman paheita. Ainoastaan siivet. Niin, siivet olivat hänen suurimmat saavutuksensa. Enkä puhu miehestä joka keksi lentokoneen. Vaan pakisen hengestä joka oli vapaa. Sillä vapaa tietää ketä rakastaa, muttei ihaile toisia liikaa. Hän tietää mihin hän voisi juurtua, mutta juuret ovat kasvien ominaisuus, ei ihmisten. Tosirakkaus sikiää vapaudesta.

Eikä eroa tule pitää yhtenä osana ihmissuhdetta, muuten sitä odotetaan.

Vaan kuulkaa sanojani, vapaat ratsumiehet, aikamme on käsillä ja tuolloin odotan teitä ratsastavaksi luokseni. Vaikka yhdenkään en oleta rinnalleni saapuvan. Silllä vapaus on yllättävää, ja se rikkoo oletukset.

Uskollisuus on hyvä asia, mutta se sitoo sinut liiaksi. Jos pyrit uskollisuuteen ja samalla vapauteen ja jaksat pyrkiä riittävän pitkään ja tahdolla, tulet sinä asiallesi lojaaliksi. Ja lojaalius on ihmissuhteiden, vaan samalla myös vapautesi mitta. Sillä itsellesi sinun tulee olla lojaali.

Sieluun mahtuu vielä yksi viisaus, ja se on sydän. Sydän on sielu, ja se ei ole. Sydän on tavallaan vietti sinussa, ja se voi valehdella sinulle ja johtaa sinua harhaan, omien tarkoitusperiensä vuoksi. Sydän täytyy siis tuntea, jotta sitä uskaltaa seurata. Eikä sitä opi tuntemaan, jos pelkää.

Ja kyllä, varmasti joku on suoltanut samanmoista sanomaa kidastaan aiemmin, mutta minä haluan muistuttaa teitä siitä, ettei avaimet elämään löydy harhailusta, seikkailuista ja mittelöstä. Ja ne löytyät.

Kyse on siitä, kuinka sisäistää näkemäänsä. Usea ei osaa, ja valitettavan harva edes tietää mitä tämä raaimmassa muodossaan tarkoittaa.

Jos ihminen peilaa lapsuuttaan nykymallilla väärin, käy samoin kuin huvipuiston peilitalossa: se venyy, väärisyy tai tapahtuu jotain muuta surkeaa.
Lapsuuttaan pitää osata peilata oikein, sillä se on puhdas. Ja oikea tapa välittää puhtaan kuvan, puhtaasta asiasta.

Pimeys ei väisty, se väsyy. Ja olen valmis iskemään oikealla hetkellä.

Jos sinäkin olet, se pakenee iskun jälkeen kauemmas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.