IRC-Galleria

Naureskelen täällä. Nimittäin sille että kaikki ovat nyt kiirehtineet kirjoittamana päiväkirjaansa nykygallerian paskuudesta, osa kyllä lupaa pientä testiaikaa, joka on ihan järkevää, mutta jännästi silti alkuasetelma on se että sivusto on uudistuksen myötä paska. Usein nimenomaiset henkilöt muulloin painottavat avoimuutta uusia asioita kohtaan.

Ottakaa selvää, sanokaa sitten. Selvän ottaminen ei tarkoita parinkymmenen minsan nappienklikkailua silmät inhosta välkehtien siihenmalliin ettei kovin neutraalia ennakkoasennetta voida odottaa.

Odotellaanhan hetkonen ja mörlätään sitten? Kuinka toimii pitemmällä aikavälillä?

p.s. Mielipidekysymyksistä voi kiistellä.

Lievä feisnuukistuminen ehkä hiukan häiritsee, mutta ymmärtäähän tuon: moni gallerian käyttäjä on varmasti (yleensä käsittääkseni naurettavista imagosyistä johtuen) siirtynyt yksinomaan naamakirjan käyttäjäksi kokiessaan sen jotenkin aikuisemmaksi ja "sivistyneemmäksi" kuin tämän vanhan söpön galleriamme.

Itse näen tämän uudistuksen aika hyvässä valossa, vanha käyttöliittymää näkyy ihan selvästi ulkokuoren alta, joka oli niitä suurimpia syitä miksi itse hiukan karsastin facebookkiin täysin siirtymistä. Galleriassa ei myöskään ole erikseen sovelluksia jotka painottavat ihmisiä paljastelemaan "noloja" juttuja kavereistaan saadakseen itselleen lisäpisteitä joiden avulla saa tietää "noloja" juttuja muista käyttäjistä. Koen siis gallerian tavallaan moraalisempana vaihtoehtona. Myös muuta turhaa härpäkettä on minimaalisesti verrattuna suureen ja mahtavaan naamakirjaan.

Tykkään uudesta blogitoiminnosta, tämä varmasti osaltaan aktivoittaa kirjoitteluani tänne, ja vähentää rakkausrunojen, harhakuvan ja muiden sisäsiittoisten ja taiteilijakeskeisten taidesivustojen käyttöä ja selaamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.