IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

[Ei aihetta]Torstai 17.04.2008 00:54

Näin viime yönä unta sairaalasta, mutta se sairaala oli meijän koulussa. Siellä miä hysteerisenä juoksin pitkin käytäviä, en saanu lasiovia auki ja hyökin sisään luokkiin, jotka oli täynnä kuolevia ihmisiä.
Näin myös unta venäjän sanakokeista. Yöllä pitäis saada nukuttua, levättyä ja kerättyä energiaa. Oikeesti se ei onnistu, jos osan unesta muka lukee hirveessä paniikissa jotain venäjän sanoja. Ei ei, se stressaa, tuntuu hirveeltä, se unen paniikki tuntuu ulottuvan ihan oikeesti siihen todelliseenkin hetkeen.
Sen lisäks unessa palloili myös tuo seinänaapurini oikealta puolelta. En oo nähny sitä aikoihin, se ei oo ees vähään aikaan ollu näillä piireillä, mut niin se vaan ilmesty uneeni palloilemaan ja silmää iskemään. Oli sitten murtautunu meille, heittäny vaatteitaan pitkin kämppää ja muutenkin käyttäytyi varsin omituisesti. Tunne ees koko ihmistä, hienoa nähdä unta, jossa se on osallisena.

Noiden lisäks oon varma, et siinä unessa tapahtu kymmeniä muitakin ärsyttäviä ja stressiä lisääviä juttuja. Tämän tulevan yön nukkuisin ihan mielelläni ihan vaikka ilman minkäänlaisia unia. Tai jos jotain unia on pakko olla, niin taso vois sitten ainakin nousta hiukkasen. Toivottavasti Nukku-Matti ymmärtää myöskin käydä lukemassa tämän merkinnän.

Tack sÃ… mycket.

Peikko kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.